Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Gratulerer!!     RetroBlogg     Huff! »
25. Februar 2002  
Nei, ikke en gang til!

I det en ny runde med det ulidelig kjedelige "Big Brother" skal starte igjen, begynner aviser og TV-programmer og fylles opp med hva som skjer. Jeg vet at jeg ikke bør engasjere meg i dette utrolige lavmålet av TV-underholdning, og kommer helt sikkert ikke til å se på. Men jeg vet at jeg ikke slipper unna alt snakket og skriveriene, derfor disse linjer.

Det er mulig at jeg lever et kjedelig liv, men det er ikke så kjedelig og innholdsløst jeg må sitte foran TV'en å se på at andre lever et enda kjedeligere liv.

Men det finnes altfor mange som benker seg ned, og så lenge slike program sees slipper vi dem ikke! Nei, jeg orker ikke skrive mer om det. Jeg overlater det til Dagsavisen!

Internett [05:19]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Nei, ikke en gang til!' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen