Dette er arkiverte innlegg  sortert p堫ategori

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


Alle innlegg i kategorien "Teknologi" 
4. November 2003  
Det perfekte hjemmekontor!

BED5.gifEt av problemene ved ha hjemmekontor er at man m gjre alt det man gjr en normal arbeidsdag uansett. St opp, dusje, kle seg og spise frokost. Og nr man har gjort alt det, kan man jo likevel g p jobben!

Derfor er denne lsningen den perfekte for oss som benytter hjemmekontoret som en unnskyldning til sove litt lenger. Ikke tenk p alt strevet du m igjennom fr du begynner jobbe. Kok kaffe, lag frokost og kryp tilbake under dyna igjen.

Det eneste problemet jeg kan se er at man risikerer falle i svn igjen hvis man har en treg forbindelse.

Teknologi [14:00]   TrackBack (0)


divider

23. September 2002  
Viktig

papirfly.jpgDet finnes enkelte ting som er viktigere enn annet her i livet. Nei, jeg tenker ikke på empati med andre og hjelp til de som trenger det. Jeg tenker på de virkelig viktige tingene. Som hvordan brette verdens beste papirfly, godkjent av forskere ved Institutt for fysikk i London.

Dette er vel anvendte penger, folkens nå kan vi endelig bruke møtene våre til å teste ut påstandene, bare sjefen ikke ser det. Les her hvordan du bretter det.

Teknologi [15:53]   


divider

12. Juli 2002  
Elektrisk papir

Jeg har tidligere skrevet om det elektroniske papiret og hvilke muligheter som finnes ved å bruke det. Her har Aftenposten en artikkel om det samme. Det gir spennende perspektiver!

Teknologi [08:48]   


divider

26. April 2002  
Bestiller pils med SMS

Endelig en fornuftig måte å benytte mobiltelefonen på!
smsol (201k image)Nå kan du bestille pilsen med noen få tastetrykk på mobiltelefonen.

I stedet for å vifte med armene for å få tak i en ledig kelner, kan du sende en SMS med bestillingen - og ordne betalingen samtidig.

Telenor Mobil lufter interessen for slike bestillinger på restauranter og barer. Selskapet har i samarbeid med et av Oslos utesteder utviklet en egen SMS-meny der kundene får oversikt over hvordan de kjøper drinker via tekstmeldinger.

For å bestille slår du opp i menyen der en rekke drinker står oppført med en spesiell kode. For eksempel har Pils kode øl og Gin & Tonic kode GT. Menyen inneholder også en soneinndeling av restauranten slik at barkeeperen vet hvor drinken skal serveres.

Du gidder selvfølgelig ikke gå til baren, eller surre med mynter. Det holder at du sender en SMS med BAR B 2 ، til nummeret som er oppført på SMS-menyen.

Noen sekunder senere får du en melding der bestillingen må bekreftes. Dermed er transaksjonen betalt, og Øletserveres ved bordet.

{mer...}
Teknologi [15:39]   


divider

22. April 2002  
Nytt Tastatur!

Hvis du tror at et tastatur er et tastatur og at du må kunne kjenne tastene for å kunne skrive, så bør du lese denne artikkelen i IT-avisen!

Teknologi [01:41]   


divider


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen