Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Google kjøper YouTube     RetroForresten     Journalister får ikke bruke MSN »
25. Oktober 2006  
IE 7 er endelig klar

Etter en relativt lang tid på venterommet er Internet Explorer 7 nå endelig klar. Riktignok foreløpig kun i engelsk utgave - internasjonale versjoner er ventet om kort tid.

Lanseringen i går fikk en bitter ettersmak for Microsoft da det dansk selskapet Secunia var kjapt ute med å rapportere den første sikkerhetsbristen i prorgammet. Microsoft tilbakeviste imidlertid påstanden ved å peke på at det ikke var nettleseren som var skyldig i sikkerhetshullet, men snarer et annet MS-produkt, nemlig Outlook Express.

Internet Explorer 7 åpner for å ha flere nettsider åpne i samme programvindu, såkalt tabbed browsing. IE7 har også utvidet støtte for tilleggsenheter, samt at nettsøk skal bli enklere ved at programmet har en fast søkeboks som en del av brukergrensesnittet.

Bak skallet skjuler det seg også en rekke oppdateringer av kjernen som skal sikre brukerne mot spionvare og andre sikkerhetstrusler. IE7 har dessuten bedre støtte for CSS, samt at moderne web-teknologi som Ajax, RSS støttes.

Brukere som ønsker å installere den nye nettleseren bør først sørge for å verifisere at de sitter på en godkjent versjon av Windows. Dersom installasjonsprogrammet oppdager at din Windowsversjon ikke har et godkjent lisensnummer, vil installasjonen bli stanset.

Mer informasjon og nedlasting Microsoft.

Nytt [13:27]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:
http://www.retrospekt.net/retromt/mt-tb.cgi/707

Under finner du linker til weblogger som referer til 'IE 7 er endelig klar' fra RetroForresten.


Kommentarer


Skriv en kommentar









Skal informasjonen du la inn
lagres til neste besøk?









Skriv sikkerhetskoden



Dersom du trykker "Vis" for å se kommentaren din,
må du skrive inn sikkerhetskoden på nytt før du trykker "Send".

Trykk her for å kansellere kommentaren din
og returnere til
"IE 7 er endelig klar".
© 2000 - 2010 Kjell Arnesen