Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« hvorfor skyter israelerne steinkastende palestinsk     RetroBlogg     så ble det et nytt tap »
11. Oktober 2000  
hva gjør man ikke for

hva gjør man ikke for øke opplaget? når Se & Hørs journalister setter frem rykter, er det vel ikke så mange som tar disse særlig alvorlig. men når det dreier seg om samboeren til kronprinsen bør det vel være mer kjøtt på beina enn dette. ikke at jeg er særlig opptatt av dem det gjelder, men litt substans får mman vel også legge til grunn - selv om man er journalist i Se & Hør. monarkiet er jo en anakronisme i våre dager likevel.

Blogger [17:25]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'hva gjør man ikke for' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen