Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« hørte litt på en debatt     RetroBlogg     en sang som tåler og leses »
9. Oktober 2000  
i dag er det mandag

i dag er det mandag igjen. puuh. jeg har følelsen av at det snart bare er mandager og fredager igjen i uka. burde finne på noe som er svært kjedelig, så kanskje tida hadde gått sakte. men, men ... idag er det allerede 9. oktober og høsten har virkelig satt seg. det er noen måneder igjen til det blir sol og varme igjen (forhåpentligvis). så fram med vinterfrakken og på med støvlene.

i jugoslavia er forhåpentligvis alt kommet i orden etter kaoset de siste dagene. ingen har hørt fra milosevich, men det er kanskje en fordel. skjønt det er vel fare for at han ikke har sagt sitt siste ord i sakens anledning.

Blogger [12:43]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'i dag er det mandag' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen