Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Hurra!!!!     RetroBlogg     Gratulerer, Clint! »
29. Mai 2001  
Sommer!????

Hvor bliver sommeren av? Ut av vinduet kan jeg bare se regn og grått og trist og fysj a meg! Se hvordan det ser ut fra Holmenkollen. Blir det som i fjor? Regn, kaldt og mye vind? En ting er i hvertfall sikkert: Det blir vår. Så får vi heller slutte å syte og gjøre det beste ut av det. (Hvis du har noen forslag så skriv en kommentar!)

Har du fulgt med i denne serien? Den har gått en tid nå og slår vvirkelig "Big Brother" langt ned i støvlenee. (Vel, rett skal være rett: Jeg har sett 10 minutter av BB, men det var nok for meg!) Campinglivet på Larkollen er så fjernt fra mine ferieminner og ?r at jeg ble helt betatt da jeg tilfeldigvis så det første programmet, siden måtte jeg bare følge med videre. Jeg skal ikke harselere over Harry og Doris, men den faktoren er ekstrem i dette programmet. Jeg kan ikke si at jeg er noe mer fristet til campingliv etter dette, men allikevel: Denne serien er et must og har høy kult-faktor.

Stolt av manndommen din? Gj?t;A HREF="http://www.nettavisen.no/servlets/page?section=587&item=158137">dette trikset og du har grunn til å være det!

Hvem som serverer det billigste og det dyreste ølet kan du finne på dette nettstedet.

Greymatter [13:57]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Sommer!????' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen