Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Velkommen til Arena     RetroBlogg     In Memoriam »
14. Mai 2001  
Valg 2001

En god ting med kronprinsens bryllup er at valgkampen blir temmelig amputert. Nå kan det vel diskuteres om bryllupet er mer interessant lesing/seing enn valget, men det skal i hvertfall bli godt å slippe noen av politikerne i en periode.

For de fleste burde jo valget være mye viktigere enn et skarve bryllup mellom to ukjente personer, men det er vel slik at vi alle føler et eller annet i den forbindelsen. Nå vel: "Leve republikken!". Men hadde vi hatt republikk, måtte vi vel også gå i angst over at vi kanskje fikk Kjell Magne Bondevik som president. O skrekk og gru! Så det er kanskje bedre å ta det sikre for det usikre og ønske kronprinsen og hans utvalgte lykke til og et langt liv og "Gid de mange, mange mange små må få etc., etc...

I lenger tid har nå Venstre hatt krampetrekninger. Det er med en viss optimisme jeg ser på galluptallene deres. Jeg kan bare håpe at dette mikroskopiske partiet, ledet av den mest arrogante jævel jeg noensinne har opplevd i norsk politikk, forsvinner under sperregrensen og dermed også ut i politikkens ørkenlandskap. (Der hører de forøvrig hjemme!). At det har gått slik med det en gang største partiet i Norge kan man jo undres over, men roter mange nok, lenge nok ender som regel slik. Hvilken oppgave Venstre skulle ha i det politiske Norge som ingen andre partier kan ta seg av, er vel like ukjent for dem som for alle oss andre. I hvertfall virker det slik.

Så hadde vi bare kunne kvittet oss med en rekke andre partier og politikere ville det kanskje vært mulig å leve lykkelig i dette landet også.

Greymatter [15:26]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Valg 2001' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen