Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« I morgen braker ferien løs!     RetroBlogg     Ferie!!! »
21. Juni 2001  
ZZZZZZZZ - del 2

I går var jeg på Lovisenberg og fikk satt inn en ny sonde ettersom den siste ikke hadde fungert. Det var den vanlige unnskyldningen: Det var noe galt med data'n! Nåvel, jeg skal vel ikke være den som ikke vet hvor mye som kan gå galt med "data'n", men som bruker er det jo ikke noe særliig å få stappet en ledning ned i halsen og være nødt til å gå med den i flere timer før jeg legger meg. Og ikke få spise, ingen brus, ingen kaffe, ingen te, ingen alkohol, ingen sigaretter. Men man gjør det man må.

Men under over alle undere, kl 23:00 begynte det å lyse rødt i den dingsen de hadde plassert på venstre pekefinger og apparatet var igang! Med den lysende fingertuppen følte jeg meg nesten som E.T.: "ET phone home!"

Men selvsagt igår var det vanskelig å sove og rett over kl. 03:00 var det en idiot som ringte på?Han fikk nå krangla seg inn å egynte å slå på døra leiligheten måtte jo skje akkurat i natt!

Kl. 06:00 skulle apparatet slå seg av og da jeg våknet i dag morges var lyset slukket. Jeg dro rett opp på Lovisenberg og etter litt ventetid fikk jeg fjernet sonden og apparatet. Det var skikkelig deilig å bli kvitt det og jeg får bare krysse fingerne og håpe at alt gikk bra denne gangen og at jeg snorket skikkelig!

Greymatter [13:22]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'ZZZZZZZZ - del 2' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen