Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Nok en deilig dag.     RetroBlogg     Hva kan jeg si? »
2. Juli 2001  
Det ser ut til at

Det ser ut til at ambisjonene var litt større enn det virkeligheten ga rom for! Da jeg planla feriedagboken, hadde vi tenkt å reise rundt i Norge. Når det nå ble Grimstad i tre uker, er vi svært fornøyde med det, - men det skjer jo ikke spesielt mye her nede. Nå vell, det har stort sett vært fint vær så l堬angt. Det har blåst litt, men det må man jo vente når havet står rett inn.

Ellers går dagene med avslapping, soling, mat, lesing og total ferie!

Var en liten tur i Grimstad for å handle mat og fant endelig et sted hvor de har Frydenlunds fatøl! Av alle steder på det lokale Øl og mineralvannutsalget! Tenk det, Hedda! Noen ganger lurer jeg på om jeg ikke burde blåse hjernen helt ren! Har nemlig vært i alle butikkene i Grimstad for å finne det, men uten hell.

R. lager som vanlig meeeeeeget god mat her nede og i dag grillet vi. Meget bra! Det har vært helt blå himmel, vindstille og bra temperatur (21). Det blir sjelden så varmt her nede som det gjør hjemme i Oslo, men det holder for oss.

Hvis det skjer noe spennende skal jeg selvsagt skrive om det, men foreløpig er det lange, late dager.

Fortsatt god sommer!

Blogger [21:59]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Det ser ut til at' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen