Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Jobb!     RetroBlogg     Å fytterakkern!!!!! »
12. November 2001  
Det er da ikke thirstday i dag? Eller?....

Hvis du noensinne har drukket Laphroaig, vet du at å drikke andre sorter blir som å drikke vann. Hvorfor denne ekstremt macho whisky i det hele tatt blir nevnt i forbindelse med "damewhisky" er hinsides all mening! Prøv den en gang, men du er herved advart!

Nå er det kommet! Allerede har vårt anakronistiske vinmonopol rukket å teste det. Testen kan du lese her. Men ellers må du på polet for å få tak i Ringnes Julebokk! Husk den er nesten like sterk som vin! Hvis du vil ha en test til, se her. Ellers er det best å teste selv, men husk: Etter noen smaksprøver det vanlig at alle smaker like godt!

Greymatter [14:25]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Det er da ikke thirstday i dag? Eller?....' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen