Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Å fytterakkern!!!!!     RetroBlogg     Vi er så syke!!! »
29. November 2001  
Trist!

Jeg har akkurat vært på et almanna møte her i EDB Fellesdata. Beskjeden fra adm. dir. O.Trasti var at vi skal kvitte oss med rundt 100 årsverk til neste år. De det gjelder vil få beskjed 14. januar, så det vil bli en spennende jul og nyttår mens vi alle venter på brevet.

Synne har blitt overtallig i Nextra, men hun er jo så ung ennå og kommer sikkert til å få tak i en ny jobb. De har også så gunstige tilbud som avskjedspakker, så hun tenker nå veldig på hvilken hun skal velge. Det fikser du, Synne! Lykke til!

Greymatter [14:53]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Trist!' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen