Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Søndag ettermiddag.     RetroBlogg     Jesss!!! »
10. Desember 2001  
Nobelprisutdeling

Hvordan man kan dele ut en fredspris i en verden hvor det er flere land i krig med hverandre enn noensinne, har unnsluppet meg. Kanskje det er fordi vår norske Nobelkomite trenger oppmerksomheten en gang i året?

Men hvorfor i allverden skal det være organisasjoner som får den? FN har sikkert gjort mye bra opp igjennom tidene, men det er jo derfor de er der! Eller..? Nå da, når man må sperre av halve byen med bevæpnet politi for å dele ut en fredspris så sier det i grunnen det meste! Gratulerer med nok et idiotisk valg!

Greymatter [21:46]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Nobelprisutdeling' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen