Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« E-dag!!     RetroBlogg     The winner! »
18. Desember 2001  
Vinnerdag!!

I ettermiddag, nærmere bestemt kl. 17:00 trekkes årets bilder i EDB FDs Kunstforening. Og jeg er en av de heldige vinnere!! Nå er det riktignok 126 bilder som skal trekkes og gitt mitt vanlige hell, blir jeg nok sistemann som trekkes ut! Det kan nok bli en langdryg affære, men vinner gjør jeg!

Ellers gikk ikke R's eksamen som hun hadde ventet. Etter å ha vurdert oppgaven en stund, mente hun at det ikke ville bli en så bra karakter som hun vil ha! Derfor valgte hun å levere blankt for å kunne ta den på nytt i mars 2002. Jamen er hun modig! Så får vi vente til februar og eksamen i statistikk! Håper det går bra!

Ellers så kan dere som ikke får et julekort fra oss i posten, få det her! God Jul!

Greymatter [13:17]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Vinnerdag!!' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen