Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Godt Nytt År!     RetroBlogg     Norge en oase for kriminelle og terrorister »
4. Januar 2002  
4 dager inne i det nye året!

At bankene tjener grovt på gebyrer, burde jo jeg som arbeider i en bedrift som lever av bl.a. banker være glad for. Men jeg er ikke det! Det rammer nemlig meg også! Det er riktignok lenge siden bankene levde av rentemarginen (forskjellen mellom renten på sparing og lån, men nok bør være nok. La oss håpe bankene ordner opp i dette først og NHO gjør noe drastisk!

Det er godt å lese at jeg ikke er alene om min oppfatning av kongehus og kongefamilier! Les hva Sveriges Aftonbladet skriver om det!

Greymatter [11:53]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til '4 dager inne i det nye året!' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen