Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Penger, penger, penger!!!     RetroBlogg     Føljetongen fortsetter! »
15. Mars 2002  
Operert II

I går ble tampongene som satt i hvert nesebor fjernet! Det var en sykepleier som gjorde det. Det var vondt, gitt! Deretter tok legen et apparat opp i nesen og sugde ut en del smått og godt. Håper hun lot hjernen bli igjen!

Så i dag sitter jeg her med feber, tannverk, jævlig sår nese som er stort sett full av gørr og noen sting og et par plater av et eller annet slag. (Godt den er svær som den er!) Jeg skyller nesa flere ganger om dagen med saltvann (det svir ikke så ille som en skulle tro) for å holde bassiluskene unna.

Stakkars syke meg! Men jeg får være tapper! Førstkommende torsdag skal jeg fjerne stingene og platene og så skulle det verste være over for denne gangen. Håper jeg. I mellomtiden får jeg lide meg igjennom dette og om ingen andre gjør det så synes i allefall jeg veldig synd i meg selv!

Personlig [11:21]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Operert II' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen