Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Rådyr reise for kronprinsparet     RetroBlogg     I disse biljakt-tider »
8. Mars 2002  
Velkommen hjem!

Margrethe (Rigmors mor) er hjemme igjen fra Ullevål etter hjerteinfarktet og en operasjon. Selvsagt sender de hjem pasienter før d er sikre på at de er istand til å klare seg selv. Men det er vi jo vant til i det norske helsevesenet! Heldigvis for Margrethe stiller Rigmor opp og hjelper sin mor så godt hun kan.

Men man må jo få lov til å stille følgende spørsmåll: Tror "vesenet" (helse-) at vi betaler skatt og avgifter for at de skal gi blaffen i at de behandler oss som ting? Og at så snart de har gjort det de skal at vi må klare oss selv? Hvorfor i all verden kan ingen innse at det er ofte nødvendig at spesielt eldre mennesker trenger tid for å komme seg igjen? Og at det ikke er alle som er så heldige som Margrethe at de har noen som stiller opp når de trenger det?

Det er mange historier som kan bli fortalt om dette, men det får jeg heller komme tilbake til!

Personlig [18:00]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Velkommen hjem!' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen