Dette er arkivert innlegg

[an error occurred while processing this directive]
FORSIDE BLOGG PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Skummelt uhell     RetroBlogg     Tjener rått på halvliteren »
18. April 2002  
Glemsk? Jeg?

Glemte bilen etter pub-besøk

For ett år siden parkerte engelske Kevin Eastwood bilen sin og gikk på pub. Det kostet ham ett år uten bil, før han plutselig kom på hvor bilen sto, skriver London-avisen The Sun.

Da Kevin våknet dagen etter pubrunden i Eastbourne på den engelske sørkysten, hadde han vondt i hodet og husket ikke hvor han hadde parkert. Det syns han var så pinlig, at han gikk til politiet og meldte bilen stjålet.

Hensikten var ikke å svindle til seg forsikringspenger, bedyrer han nå. Han ville rett og slett at politiet og parkeringsvaktene skulle holde øynene oppe og melde fra når de kom over bilen, en Vauxhall Cavalier.

Men for noen dager siden var Kevin tilfeldigvis igjen på besøk i Eastbourne, og vandret langs en stille sidegate, da han plutselig fikk se et kjent syn. Det var hans egen Vauxhall, parkert nyaktig der han hadde satt den fra seg ett år tidligere.

Politiet er forbauset over at ingen av deres egne patruljer eller folk fra parkeringssjefens etat hadde merket seg kjøretøyet. Enda rarere syns de det er at Kevins Cavalier fikk stå i fred ett helt år uten at tyver stakk av med de dyre spesialfelgene, sier en polititalsmann til The Sun.

 [13:19]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Glemsk? Jeg?' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen