Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Fame!     RetroBlogg     Sommer allerede??? »
17. Mai 2002  
Hurra for syttende mai!!!

De som kjenner meg vet at jeg er en ihuga republikaner og kongebarnas valg av ektefeller har ihvertfall ikke gjort meg mer kongevennlig! Gjøre noe med det har vel liten hensikt i Norge nå. Uansett klarer de nok å avskaffe seg selv.

Men én gang i året tillater jeg meg å være kongevennlig, nemlig på 17. mai!!! Og i år spesielt. Da fikk jeg privilegiet å delta sammen med Rigmor i toget under Hellerud videregående skoles fane. Og med noen av hennes elever. Disse unge menneskene som har fått en så tung bør og bære i livet har virkelig mye å gi, både av entusiasme og av ren skjær menneskelighet.

Jeg har opplevd mer vennlighet og medmenneskelighet fra dem enn fra mange funksjonsfriske som helt har glemt empati og moral og bare tenker og lever for å gjøre det best mulig for seg selv.

Denne nasjonaldagen var virkelig en strålende dag! Varme og sol og selv om det blåste litt, var det bare velkomment! Det kunne til tider bli varmt.

Fikk et lite glimt av Ida, mitt yngste barnebarn, i Sinsens skoles tog, men Ronny var ikke å se! Han begynner vel å synes han er for stor???

Men det er ikke vi!!!! Vi gikk i toget etter Kampen Janitsjar, uten tvil landets beste janitsjarorkester og det var i seg selv en opplevelse. Men de som står langs ruten og ser på må sannelig ta seg sjæl i nakken og se litt gladere ut til neste år. Makan til sure og triste fjes har jeg ikke sett på lange tider.

Vi vinket til kongefamilien og masjerte videre til Frogner sammen med Rigmors elev Thomas og hans støttekontakt Urd (sic.) og slappet av på McDonalds før de dro videre og Rigmor og jeg dro ned til byen for en forfriskning.

Med andre ord en helt suveren 17. mai, slik den skal være!

Personlig [14:10]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Hurra for syttende mai!!!' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen