Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Kugalskap     RetroBlogg     Gratulerer med dagen »
22. Mai 2002  
Puppe-stirring er bra for hjertet

Ti minutter med kvinnebryster som blikkfang hver dag er bra for helsa. Faktisk er slik glaning like bra for hjertet som en halv times trening.

Budskapet fra forskerhold er klart og tydelig: Stirr mer! Tyske forskere slår fast at det å stirre på kvinnebryst er bra for menns helse, og fører til at de lever lenger, skriver Aftenposten.

200 menn

I fire år har forskerne fulgt rundt 200 menn, og konklusjonen er klar: De av gutta som gleder seg over langvarig titting på svulmende kvinnebryst, har lavere blodtrykk, mindre hjerte-og karsykdom og lavere puls, enn menn som blygt trekker blikket unna.

? Ti minutters stirring på et velutviklet kvinnebryst tilsvarer omtrent 30-minutters "work-out", sier legen og forskeren Karen Watherley til det anerkjente tidsskriftet New England Journal of Medicine.

Hun er ansvarlig for undersøkelsen som vil glede menn over hele verden, men kanskje bli en pest og en plage for brystfagre kvinner.

Bedre blodsirkulasjon

Forskeren forklarer den helsegunstige effekten slik:

? Seksuell opphisselse får hjertet til å pumpe mer og forbedrer blodsirkulasjonen. Vår undersøkelse indikerer at å gi seg hen til den nye helsefremmende aktiviteten stirring på kvinnebryst i fem minutter daglig, kan halvere risikoen for slag og hjertesykdom, sier Watherly.

Sakset fra: Nettavisen

(Dette er en gammel Internet-historie - en Internet-and? Men den er fremdeles like god!)Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Puppe-stirring er bra for hjertet' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen