Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Den Uheldige Mann     RetroBlogg     Akkurat, ja »
5. August 2002  
Så smalt det igjen!

blodigsml.jpgDet er ingen ende på dette.

Må vi bare sitte å se på at palestinere sprenger israelere i lufta og israeler gjengjelder. Eller var det omvendt? Hva er det som er feil med vår verden i dag? Alle politikere sier at det må gjøres noe, men ingen gjør annet enn å fordømme det hver gang det skjer. Og så venter man til neste gang. For det skjer igjen, og igjen og igjen inntil USA eller EU eller NATO eller FN går inn og setter seg på begge parter. Det må da gå an å snakke sammen? Men med en general som statsminister i Israel og en gammel terrorist som president i Palestina kan vi vel ikke forvente at konflikter løses på en annen måte. Dessverre er det ikke de to dette går utover, men en rekke uskyldige mennesker som sikkert bare ønsker å leve i fred!

Nyhet [21:55]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Så smalt det igjen!' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen