Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Farvel!     RetroBlogg     Pussig »
3. September 2002  
Fotgjenger

På lørdag leverte jeg bilen. Det var litt rart og tenke på at jeg er billøs, men det går seg til etterhvert. Igår startet jeg å gå til jobb. Ikke det at jeg aldri har gått til jobben, men nå skal jeg altså gjøre det hver dag. Har bestemt meg til å ta trikk bare når det er ekstremt dårlig vær. Så jeg får legge lista høyt.

Ellers ser det ikke ut til at sommeren vil slippe taket! I dag skriver vi 2. september og det er varslet sol og 21 grader. Stå på, sommer'n!

Personlig [09:30]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Fotgjenger' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen