Dette er arkivert innlegg

[an error occurred while processing this directive]
FORSIDE BLOGG PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Rot!     RetroBlogg     Formynderstaten »
10. September 2002  
Rettferdighet?

Slapp tiltale etter beslag av 35 kg heroin

I går slapp 31-åringen tiltale i norgeshistoriens største heroinsak. Nå ønsker den asylsøkende kosovoalbaneren å bosette seg i landet.

Denne saken har forårsaket de underligste krumspring fra mange, spesielt politikere og jurister. Man kan selvsagt mene hva man vil om dette, men heldigvis fungerer rettsvesenet i Norge i denne saken.

Når politiet ikke vil gå til straffesak mot denne mannen, er det vel rimelig og anta at de har gjort noe som de ikke vil skal se dagens lys.

Ettersom Høyesterett har fastslått at politiet ikke kan holde viktige papirer unna forsvarsadvokatene, kan vi vel anta at de ikke kan benytte seg av sine innside informanter i lignende saker mer.

Selvsagt skal de verne sine kilder, men hva skal de med informanter hvis de ikke kan brukes? Og hvorfor er de plutselig så redde for informantenes liv? Jeg synes det er litt pussig.

Og for en gangs skyld har VG en artikkel som ikke har den vanlige FRP vrien, men virker (for en som kun har fulgt saken i aviser og TV) usedvanlig edruelig. Les den her.Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Rettferdighet?' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen