Dette er arkivert innlegg

[an error occurred while processing this directive]
FORSIDE BLOGG PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Dyreplageri?     RetroBlogg     Au da! »
8. Oktober 2002  
Forfatterparet!

Så kom den da, endelig. Boken som "hele Norge" har ventet på: "Fra hjerte til hjerte". Og den slo selvsagt an i de litterære kretser. Les bare hva Dagladets Inger Bentzrud skriver:

Gudsjammerlig fottur

Hun ble en "lysfontene". Han erklærer seg åpen for guddommelige øyeblikk som "oppstår både på inn- og utpust?. Hva skjedde egentlig på prinsesse Märtha Louises og Ari Behns fire dager lange fottur i Trøndelagag i vår. Fant de fluesopp?

Det skjedde ikke stort, skal vi tro boka "Fra hjerte til hjerte". Sammen har de altså begått en rikt illustrert kaffebordbok, med vakre fotografier både fra bryllupet, fra pilegrimsleden og fra steinarbeidene på Nidarosdomen. Men tekstene deres, som åpenbart skal handle om å være underveis eller "om å vandre sammen i hvert sitt spor", blir temmelig platte innenfor slike storslagne omgivelser. Det er nesten ikke til unngå, man skal være betydelig dikter for å si noe allmenngyldig om kjærligheten.

Les hele anmeldelsen her.

Korstog [09:25]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Forfatterparet!' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen