Dette er arkivert innlegg

[an error occurred while processing this directive]
FORSIDE BLOGG PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« EU er fine saker!     RetroBlogg     Ingen dårlig ide »
4. Oktober 2002  
Med en statsminister i magen

Når jeg ikke ble Storingspresident så.Denne mannens ego har det aldri vært noe i veien med. Ei heller i disse etter-stats-budsjetts-fremlegg dager. Mannen arbeider i all hemmelighet med å forberede en ren Frp. regjering før jul. Det vil nok bli litt av en julegave til det norske folk!

La gå at vi har en prest til statsminister og en homofil finansminister og en kulturminister som ser på alt som har med kultur å gjøre som om hun skulle levd for 100 år siden. Men tenk deg det laget vi få med en ren Fremskrittsparti regjering. Carl I. som Statsminister, nærmere diktaturet vil Norge aldri komme!Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Med en statsminister i magen' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen