Dette er arkivert innlegg

[an error occurred while processing this directive]
FORSIDE BLOGG PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Høl i huet?     RetroBlogg     EU er fine saker! »
1. Oktober 2002  
Prinsessen på jobb

Selvfølgelig vet prinsessen hva hun gjør. Hvem er interessert i Märtha som eventyrforteller hvis hun da ikke tilfeldigvis også var prinsesse. Nå har jeg faktisk hørt prinsessen fortelle eventyr og jeg skulle vel ha gjort det minst like bra selv. Ihvertfall vet jeg om en rekke skuespillere som gjør det atskillig bedre og sikkert også billigere. Men de er jo ikke prinser eller prinsesser så da så.

En rekke av våre politikere og andre "synsere" har gått ut og "synset" og sier at hun ikke bør bennytte prinsessetittelen i jobsammenheng. Så nå skal det bli spennende og se hva som skjer. Knytningen mellom prinsessetittelen og selskapet er vel et være eller ikke være for henne i jobb-sammenheng.

Les hva VG mener om dette her og her.

Korstog [09:21]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Prinsessen på jobb' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen