Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« SEX!     RetroBlogg     Personlighetstest »
24. November 2002  
Linselus

Så er hun i avisa igjen! Heldigvis ikke som ransoffer denne gangen, men som ihuga Harry Potter fan. Mor har helt siden hun så den første Harry Potter filmen vært helfrelst og har vel snart slitt ut videokasetten med den første filmen. Dessuten har hun lest alle bøkene som er oversatt og bare tørster etter mer!

At hun skaffer seg den nye Harry Potter filmen når den kommer på video, er det vel ingen tvil om. Så får vi bare håpe at hun setter av litt tid til oss som er glade i henne og ikke bare titter på og leser Harry Potter!

Les hva Aftenposten skriver om denne praktfulle oldemor!

Stå på, moder'n!

Personlig [13:14]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Linselus' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen