Dette er arkivert innlegg

[an error occurred while processing this directive]
FORSIDE BLOGG PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Ikke kjøpe noe -dagen     RetroBlogg     Stopp krabbene! »
2. Desember 2002  
Kongehuset, igjen!

Å f..n, ikke nå igjen!Selvsagt måtte det gå galt når kongehuset involverer seg i et foretagende som er til de grader spesielt og med mennesker som bare ønsker å bli nevnt i forbindelse med kongehuset. Jeg tenker selvfølgelig på det famøse ridesenter-prosjektet som slottet stilte seg bak og kongen stilte en bankgaranti for. I tillegg stilte han Bygdøy Kongsgård til disposisjon for ridesenteret. (Er ikke Kongsgården vår eiendom?) Dette var betingelsen de andre investorene satte for at de skulle stille opp.

Hvem? Jo, Kristin G. Andresen (kona til tobakksprinsen Johan H. Andresen) og - gjennom et AS - Christian Ringnes og Jens P. Heyerdahl. Sammen med Wibecke Nagell-Erichsen har disse tre gitt et rente- og avdragsfritt lån på 5,2 millioner kroner til stiftelsen.

Det er jo med en viss skadefryd jeg observerer at den såkallte fiffen går i clinch med slottet som krever 3,5 mill. av det konkursslåtte ridesenteret som jo ikke har fem flate øre gjen, men til gjengjeld en gjeld på 7,5 mill. kroner.

Det skal bli artig å se hvor langt disse menneskene er villige til å gå for å få tilbake pengene sine!

Som tidligere sagt: Ikke bruk tid og krefter på å avskaffe kongedømmet, det klarer de best selv på egenhånd!

Les ellers om det i Dagbladet.

Korstog [09:56]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Kongehuset, igjen!' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen