Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Gratulerer     RetroBlogg     Selvsikker? »
11. Desember 2002  
Skrekk og gru

Ikke vær sånn mot meg, da!Helt frem til torsdag i forrige uke, benektet Cherie Blair at hun hadde brukt den svindeldømte Peter Foster som mellommann da hun kjøpte to leiligheter for familien Blair. Foster sørget for at Cherie Blair fikk et prisavslag på cirka 750000 kroner. Konfrontert med ugjendrivelige beviser måtte hun 5. desember innrømme at dette likevel var tilfellet. Statsministerens kone ble tvunget til offentlig å beklage at "hun hadde bidratt til å skape misforståelser".

Det er forståelig at damen har problemer, men det er ganske utrolig at de har klart å få tatt et bilde som til de grader viser at hun er svært berørt av dette! Dette bildet går neppe inn i hennes eget fotoalbum!

Les historien her.Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Skrekk og gru' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen