Dette er arkivert innlegg

[an error occurred while processing this directive]
FORSIDE BLOGG PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Gratulerer!!!     RetroBlogg     Lavere matpriser? »
29. Januar 2003  
Antikrist

Selvsagt måtte EU-debatten blusse opp igjen og det skjer jo alltid at det kommer mange bizarre og snodige utspill i den anledning. Det mest spesielle, både i 1972 og 1994, var beskrivelsen av EU som "Dyret i Åpenbaringen". Og nå er de pinadø igang med dette igjen. Hør bare:

I EU kan vi se konturene av Bibelens spådommer om at det gamle romerske riket skal gjenoppstå og at antikrist skal ha sete der, sier pastor Edvin Lobekk i Jæren Kristne Senter til Stavanger Aftenblad.

11. juli i fjor skrev vi her om at den kjente predikanten Aril Edvardsen (Sarons Dal) utnevnte Internett til "Dyret i Åpenbaringen". Dette "dyret" kan tydeligvis brukes til det meste og er antakelig det mest skremmende en (vestlands-)kristen kan tenke seg.

Ønsker du en mer dyptgående analyse (sic.) av "Dyret" og EU, kan du lese her.

Så pass opp! Halleluja!!!Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Antikrist' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen