Dette er arkivert innlegg

[an error occurred while processing this directive]
FORSIDE BLOGG PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Skilt ved f?en?     RetroBlogg     Spam! »
27. Januar 2003  
Bred støtte?

Jeg leser i Aftenposten i dag at dersom Norge blir medlem i EU, vil matvareprisene synke til svensk nivå. Det er nærmere 30%! Det er sikkert mange som kunne tenke seg å få nesten en tredel mer å rutte med enn i dag. Men allerede nå er det stemmer frampå med reservasjoner. Til Aftenposten sier Sigbjørn Gjelsvik, leder i Nei til EU, bl.a. dette: "Landbrukspolitikken i Norge er et resultat av et politisk valg, som har bred støtte i befolkningen". Bred støtte? Ja, kanskje hos politikerne. Men jeg tror at vi alle ville satt særdeles stor pris på de ekstra kronene lavere matvarepriser innebærer. Vi har tross alt verdens dyreste mat!

Les Aftenpostens artikkel her.Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Bred støtte?' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen