Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Only in America!     RetroBlogg     Trippel Gratulerer!!! »
18. Februar 2003  
Gratulerer!!!

Ja, så er VM på ski i nordiske grener begynt og vi (med trykk på VI) har allerede tatt den første gull-medaljen etter første løpet. Nå var det riktignok Berit Skari som vant den, men pytt, pytt, vi er alle Bente når hun går.

Så blir det spennende å se hva de får til på herresiden. Det har jo vært en del bråk omkring uttaket fordi man ikke har tatt med skiskytterne Frode Andresen og Odd Einar Bjørndalen. Så dersom det ikke blir noen særlig god norsk innsats på herresiden i dette VM, skal nok journalistene få mye å skrive om.

Men uansett - lykke til og en gang til: Gratulerer med gull-medaljen, Bente, vi kan stole på deg!Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Gratulerer!!!' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen