Dette er arkiverte innlegg  sortert p堫ategori

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


Alle innlegg i kategorien "Sport og Idrett" 
12. August 2005  
Golftalentet Kim Jong Il

Verden mistet en golfspiller av uante kvaliteter når Kim Jong Il måtte overta som dikatator i Nord-Korea etter sin far, Den Store Sol, Kim Il Sung.

Nord-Koreas kjære leder Kim Jong Il er som alle ved en stor politisk filosof og et militærstrategisk geni. Men visste du at han også er en aldeles fremragende golfspiller?

Han har riktignok ennå et stykke igjen til det perfekte, framgår det av en artikkel på et nordkoreansk internettsted. Men ifølge den vestlige nyhetstjenesten Newsquest kunne hans trofaste undersåtter nylig lese at Kim slo 11 hull-i-ett på en 18-hulls bane.

Enkelte nordkoreanere lurer kanskje på hvorfor det ikke ble 18 og fullt hus. De blir minnet om at runden der han scoret 11, var den aller første Kim har spilt i sitt 63 år lange liv, og slikt er jo ikke så verst for en ren nybegynner.

Newsquest har regnet ut at sjansen for å score så mye som to hull-i-ett er som en mot 14 millioner. Det er samme odds som for vinne førstepremien i det britiske nasjonallotteriet, noe Kim såvidt vites hittil ikke har gjort.

Når det ikke ble full klaff med 18 hull-i-ett, kan det kanskje skyldes at Kim har så mye annet å tenke på og stelle med. Blant mye annet fører han jagerfly, skriver operaer og produserer filmer på fritiden.

Fra NTB via Vårt Land.


27. August 2003  
Best i by'n!!!!!!

skeid.jpgOg hvem er det beste fotballaget i by'n? Vålerenga? Veldig!!! Det er SKEID, det! Og hvem har vel noensinne tvilt på det?

Vålerenga ble fullstendig ydmyket av de unge gutta på Thorschæw-laget. Og selv om 'enga hadde mesteparten av spillet, var de så tafatte foran mål at det virket som om de hade skrudd beina feil sammen!

Og når de unge Skeid-gutta løper i ringer rundt pensjonistene Bohinen og Rekdal, var det ikke annet å vente enn at de måtte vinne. Og det gjorde de!

3 -1!

En flott lag-innsats, de spilte faktisk til tider j..lig bra fotball, med autoritet og ballen langs bakken. Også hadde de en god keeper! Ingen nevnt, ingen glemt. En meget velfortjent seier til Skeid! Men man kan vel ikke forvente annet når treneren heter Kjell!

Sa, sa, sa! Bra, bra, bra! Skeid, SKEID, SKEEEEEEEIIIID!!!!!!!


19. Februar 2003  
Trippel Gratulerer!!!

Trykk for større bildeVi vant igjen!! Og sånn som vi vant! De tre første plassene på 30 km. må vel kunne kalles utklassing! Og så var det heldigvis Thomas Alsgaard som endelig fikk alt til stemme.

Etter mye motgang og elendige plasseringer hittil i år fikk han bevist at han er den beste vi har. Og så opptatt som han er av dopingrykter er det vel ingen som for alvor tror at han har dopet seg. (Bortsett fra finnene da selvfølgelig, men de tror jo at alle andre gjør som dem.)

Det blir morsomt 堳e om de andre kan følge opp denne suksessen, men vi får vel håpe at det blir konkurranse. Det skal jo helst være spennende!

Sport og Idrett [13:29]   


divider

18. Februar 2003  
Gratulerer!!!

Ja, så er VM på ski i nordiske grener begynt og vi (med trykk på VI) har allerede tatt den første gull-medaljen etter første løpet. Nå var det riktignok Berit Skari som vant den, men pytt, pytt, vi er alle Bente når hun går.

Så blir det spennende å se hva de får til på herresiden. Det har jo vært en del bråk omkring uttaket fordi man ikke har tatt med skiskytterne Frode Andresen og Odd Einar Bjørndalen. Så dersom det ikke blir noen særlig god norsk innsats på herresiden i dette VM, skal nok journalistene få mye å skrive om.

Men uansett - lykke til og en gang til: Gratulerer med gull-medaljen, Bente, vi kan stole på deg!

Sport og Idrett [13:38]   


divider

31. Mai 2002  
Nå begynner det!

Bare i tilfelle du ikke har fått det med deg: Avspark i første kamp i 2002 års VM i fotball er i dag. Kl.: 13:30 Central European Time (Daylight Savings Time), starter kampen mellom Frankrike og Senegal. Les om denne og alle andre kamper OVERALT I ALLE MEDIER!!!!!

Sport og Idrett [20:38]   


divider


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen