Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« MRO er på vei     RetroBlogg     Sunday, bloody sunday! »
12. August 2005  
Golftalentet Kim Jong Il

Verden mistet en golfspiller av uante kvaliteter når Kim Jong Il måtte overta som dikatator i Nord-Korea etter sin far, Den Store Sol, Kim Il Sung.

Nord-Koreas kjære leder Kim Jong Il er som alle ved en stor politisk filosof og et militærstrategisk geni. Men visste du at han også er en aldeles fremragende golfspiller?

Han har riktignok ennå et stykke igjen til det perfekte, framgår det av en artikkel på et nordkoreansk internettsted. Men ifølge den vestlige nyhetstjenesten Newsquest kunne hans trofaste undersåtter nylig lese at Kim slo 11 hull-i-ett på en 18-hulls bane.

Enkelte nordkoreanere lurer kanskje på hvorfor det ikke ble 18 og fullt hus. De blir minnet om at runden der han scoret 11, var den aller første Kim har spilt i sitt 63 år lange liv, og slikt er jo ikke så verst for en ren nybegynner.

Newsquest har regnet ut at sjansen for å score så mye som to hull-i-ett er som en mot 14 millioner. Det er samme odds som for vinne førstepremien i det britiske nasjonallotteriet, noe Kim såvidt vites hittil ikke har gjort.

Når det ikke ble full klaff med 18 hull-i-ett, kan det kanskje skyldes at Kim har så mye annet å tenke på og stelle med. Blant mye annet fører han jagerfly, skriver operaer og produserer filmer på fritiden.

Fra NTB via Vårt Land.Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Golftalentet Kim Jong Il' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen