Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Norge i et nøtteskall     RetroBlogg     Alt er farlig! »
26. Februar 2003  
Selvbetjening

Trykk for større bildeJeg har ofte lurt på hvordan jeg ville klart meg som kelner. Jeg mener å bære ett brett med glass fylt med diverse lett konsumerbart fludium. Normalt sett har jeg problemer med ikke å søle når jeg bare balanserer ett, så at det finnes de som er flinkere enn meg må jeg bare akseptere.

Men det er alltid noen som skal briljere! Se på denne kelneren f.eks.. Hun er nok flink til å balansere glassene, men du må jo komme å hente dem selv.

Selvbetjening??!!!

Humor [10:50]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Selvbetjening' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen