Dette er arkivert innlegg

[an error occurred while processing this directive]
FORSIDE BLOGG PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Det kiler i hjernen     RetroBlogg     Here he comes again!!! »
3. Mars 2003  
Liv og lære

Det er fremdeles et stykke mellom liv og lære, det fikk de såkalte "levende skjold" erfare i Irak. Naivitet kan være søtt eller i det minste tilgivelig. Men å la seg forføre av en god tanke og tro at Saddam Husseins diktatoriske styre ikke vil utnytte dem for alt de er verdt er ren skjær idioti.

Nå ser det ut til at de fleste (vi får håpe alle) reiser hjem fordi de irakiske myndighetene heller vil ha dem ved broer, kraft-stasjoner og andre strategiske installasjoner enn ved sykehus, skoler og barnehager.

Les mer i Dagbladet.

O hellige enfold!Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Liv og lære' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen