Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Kvinnens plass er i ....?     RetroBlogg     1. sommerdag »
11. April 2003  
G-punktet

Kvinner er merkelige skapninger. Fra de er kjønnsmodne og til de rir inn i klimakteriet skal vi menn terroriseres av deres PMS symptomer. Noen har det lett mens andre går nærmest over fra å være dr. Jekyll til å bli mr. Hyde. Og når menopausen setter inn, får de sannelig andre plager. Det kan ikke være greit å være styrt av hormonene sine. Ja, ja, de slipper ihvertfall å barbere seg hver dag. (De fleste ihvertfall!)

Også på det seksuelle området har de sine særegenheter. Mens vi gutta kunne fulgt et greit mønster: Opp, på og av, så kreves det mer av oss for å tilfredsstille våre kvinner. Vi hører kravene: Forspill, erogene soner, etterspill og ikke minst det beryktede G-punktet. G-punktet er kvinnens helllige gral, punktet som når det behandles riktig, gir dem den ultimate tilfredsstillelsen. Og vi leter og leter og leter. Og nå har kanskje letingen vært forgjeves.

Etter ti år med debatt om G-punktets såkallte "oppdagelse" av den tyske gynekologen dr. Ernst Grafberg, har forskere ved University of Sheffield funnet ut at det ikke finnes bevis for at det eksiterer. Men har de rett? La oss håpe at de tar feil, for hvis det ikke finnes, hva er det da vi har lett etter i alle disse årene?

Les om unders?en i Evening Standard.Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'G-punktet' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen