Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« 1. sommerdag     RetroBlogg     Nostalgi »
18. April 2003  
Honda-reklame

Hvis du ønsker å lage en to minutters TV-reklame, har en brilliant ide, 9 millioner kroner og setter 8 mennesker i sving i fem måneder. Hva får du da? Da får du den oppmerksomheten du trenger. Og hvilken reklamefilm Honda, UK har laget!

Alt du ser her er tatt opp i real time, selv det tilsynelatende umulige at noe ruller oppover er ikke juks. Ingenting er lagt på etterhånd. De to som står bak reklamefilmen har tidligere laget en lignende film som har vært vist på TV.

Se den her, eller her eller her(for større utgave). (Du trenger selvsagt Flash plugin!)

Media [12:51]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Honda-reklame' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen