Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Nostalgi     RetroBlogg     Avistørke »
21. April 2003  
Lukeparkering

En kvinnelig, engelsk teoretisk matematiker har blitt lei av påstanden om at kvinner dårligere til å lukeparkere enn menn. Hun har utarbeidet en formel som gjør at alle kan lukeparkere uten problemer, også kvinner. Hennes formel er visstnok ganske komplisert, men inneholder kun tre variabler. Og hvilke det er? Jo det er det geniale: Bilens lengde, lukens størrelse og bilens svingradius!

?????

Som dreven lukeparkerer (av nødvendighet mer enn dyktighet) er det en ting jeg ser etter når det skal lukeparkeres: Hvis luken er stor nok til bilen, uansett om den bare er ti cm. større, kommer jeg inn. Så enkelt er det, for hvis ikke du klarer det, kan det hende at du er nødt til å kjøre rundt en halvtime før du får satt fra deg bilen. Kan hende teoretiske matematikere kan sette sette seg til å ta utgangspunkt i en formel når dde skal lukeparkere, men vi andre holder på til vi er parkert!

Les mer om dette i Nettavisen.Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Lukeparkering' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen