Dette er arkivert innlegg

[an error occurred while processing this directive]
FORSIDE BLOGG PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Ikke-røykere er dyrest!     RetroBlogg     Hurraaaaaaa!! »
13. Mai 2003  
Noe for FRP?

Nå som det nærmer seg kommunevalg, er vel de fleste partier opptatt av å få så mange stemmer som mulig. Men oppslutningen rundt valgene blir dårligere og dårligere, spesielt blant ungdommen. Så politikerne bør begynne å tenke i nye baner. F.eks. som denne spanske politikeren gjør:

Stem på meg, og få billigere sex! Det er løftet en spansk politiker gir alle velgere under 25 år!

Francisco Garrido, som representerer partiet De Grønne lover unge velgerne at de skal få leie hotellrom på d堤e lokale hotellene til halv pris når de skal ha sex. Yngre mennesker i Spania, et land som har mange katolikker, bor ofte hjemme hos foreldrene mye lenger enn det som er vanlig for ungdom i andre europeiske land. Garrido mener dette gjør at mange av dem har tilfeldig sex i parker og bakseter på biler.

Les resten i Nettavisen!Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Noe for FRP?' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen