Dette er arkivert innlegg

[an error occurred while processing this directive]
FORSIDE BLOGG PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Brudeparet     RetroBlogg     Et gjerde »
2. Juli 2003  
Fallskjerm? Jeg?

Fallskjerm? Jeg?Selvfølgelig vet vi at politikerne våre er noen skurker. De skal ha oss til gjøre en ting og så gjør de noe helt annet selv. F.eks. full pensjon etter 12 år på Stortinget. Moms-fri mat i storingskantinen. Subsidierte, skattefrie boliger. Gratisreiser. Sommerferie til langt ut i september. Og en rekke andre fordeler vi vanlige arbeidstakere bare kan drømme om.

Og så blir de meget opprørt over næringslivstoppenes fallskjermer og sluttpakker. Men de selv?

Da Torbjørn Jagland gikk av som partileder fikk han beholde bilen. Partiet betalte også de nødvendige skattekronene dette kostet. En total verdi på nærmere en halv million kroner. Kanskje ikke den største fallskjermen, men bra å ta med seg.

Men Torbjjørn Jagland som har vært en av de ivrigste til å kritisere andre tok i mot "gaven" med åpne armer. Og i følge ham selv er dette ingen fallskjerm, men en helt normal gave. Gadd se hva de gjorde hvis min arbeidsgiver ga meg en bil til en halv million!

Makan til folk! Fytterakker'n!

Les artikkelen i Aftenposten.Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Fallskjerm? Jeg?' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen