Dette er arkivert innlegg

[an error occurred while processing this directive]
FORSIDE BLOGG PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Stå på!     RetroBlogg     Barry White er død »
4. Juli 2003  
Så er vi i gang igjen!

Nei, ikke en gang til!Det er klart det bare er hyggelig at unge mennesker får barn og vårt kronprinspar er selvfølgelig ikke noe unntak. Men det som er det store problemet er jo at fra og med i dag og framover i uendelighet, skal vi lese og se og høre om svangerskapet, fødselen, navn, dåp, konfirmasjon, bryllup, nye barn etc., etc., etc..

Nå er det vel noen av oss som forlater denne verdens jammerdal i løpet av denne perioden, men bare vent! Alle aviser. Alle! De kommer til å være fylt side opp og side ned med i første omgang spekulasjoner om det blir jente eller gutt og hva barnet skal (bør) hete og deretter monarkiets skjebne etter at dette (stakkars) barnet er født. Og hva alle tanter fra Alfhild i Indre Enfold til Åse i Ytre Vanvare mener.

Noen av oss vil jo helst slippe hele sulamitten, men i og med dette har vi republikanere fått atskillig trangere kår.

Eller...??

Uansett gratulerer vi kronprinsparet, men håper samtidig at de etterhvert innser at den utvanningen som har skjedd av monarkiet tilsier at de bør i herr og fru "Jonny fra Stovner" snarest mulig!

Leve republikken og la oss snarest kvitte oss med det utvannede kongehuset. Det er mer blått blod i pizza-bakeren på Peppes enn det er i vårt etterhvert så borgerlige kongehus!



Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Så er vi i gang igjen!' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen