Dette er arkivert innlegg

[an error occurred while processing this directive]
FORSIDE BLOGG PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« La dem drikke!     RetroBlogg     Ferie! »
18. Juli 2003  
Velkommen til "nye" Retrospekt.

Som du ser har Retrospekt fått ny design og layout. Den gamle, "blå" utgaven startet som et eksperiment for å utforske de mulighetene som finnes til design og konstruksjon av web-sider.

Men nå er tiden moden til å forenkle og rendyrke det som er og har vært hovedhensikten med Retrospekt, nemlig innleggene og bildene. Alle tidligere innlegg er lagt over og det er mulig at noen av linkene i de eldre innleggene ikke virker lenger. Dette vil det ikke bli gjort noe med. I og med den nye layout'en har den ogsfått et nytt navn: retrospekt.net.

Det gamle kunne kun leses med IE 5.5 og nyere, mens denne kan leses av alle browsere. Sidene er også validert av W3C og har gyldig XHTML 1.0 Transitional og CSS kode. Dessuten benyttes dynamiske call og en del modularisering for enklere endringer på hele site'n.

Håper at retrospekt.net faller i smak og hvis du har noen kommentarer, send gjerne en mail.

Ikke alt er helt klart ennå, men det vil det bli i løpet av sommeren og høsten. (Avhengig av været!) Hvis du oppdager noen feil, vennligst send en mail.

Det kan også skje at design og layout vil forandre seg, hensikten med CSS, modulariseringen og de dynamiske call'ene er å kunne gjøre endringer lettere. Vi får se.

WEB Design [11:45]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Velkommen til "nye" Retrospekt.' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen