Dette er arkivert innlegg

[an error occurred while processing this directive]
FORSIDE BLOGG PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Oppdatering     RetroBlogg     Gammelt »
7. September 2003  
Endelig vinner Aron!

Endelig vinner AronEr det noe jeg ikke tåler, så er det urettferdighet. Spesielt mot de små og svake og de som har det vanskeligst i samfunnet vårt!

Derfor ble jeg så sint og så fryktelig lei meg, når jeg leste om lille Aron som ikke fikk være sammen med sine klassekamerater på Lindhøy skole mer enn to dager i måneden. Han er funksjonshemmet, men klassen holder til i tredje etasje og skolen har ikke råd til å installere en heis. Selv om loven pålegger skolen å være inkluderende og at forholdene skal legges til rette slik at alle uansett handikap skal kunne delta, nektet skolen å gjøre dette.

Og det verste er: I fjor ble Lindhøy skole utnevnt til en av landets få demonstrasjonsskoler - på grunn av fremragende pedagogikk og flott menneskesyn.

Heldigvis har Dagbladet tatt tak i saken og belyst forholdet i en rekke artikler. Og nå har toppolitikere og departementet truet med å gå til rettssak mot skolen hvis den ikke umiddelbart sørger for at Aron kan delta i undervisningen sammen med klassekameratene sine.

Så vi får håpe at lille Aron så fort som mulig får være sammen med klassekameratene sine igjen og at skolen blir fratatt alt den har av priser og ros og at de får en saftig smekk for deres antikvariske menneskesyn!

Og jeg regner med at Dagbladet står på denne saken til den er løst. Godt det er noen som bryr seg!

Les om Aron i Dagbladet.Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Endelig vinner Aron!' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen