Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« En bokhandler fra Kabul     RetroBlogg     Alle(allé) »
20. September 2003  
Tjukka!

TjukkaForleden leste jeg om at unge jenter helt ned i elleve-års alderen synes at de er for tjukke! Det er blitt et voldsomt slankehysteri, spesielt blant jentene, men også hos gutta. Og når du leser det som står i Dagbladet om den russiske Bolsjoi-danserinnen med sine 171cm og 48 kilo som fikk sparken fordi hun var for tung, da forstår man at det lite nytter å snakke fornuft med dem.

O hildrane du!

Anatoly Iksanov, direktør ved det prestisjetunge Bolsjoiteateret sier de mannlige danserne klaget over at Anastasia var for høy og for tung å løfte. Jenta på 27 er 171 centimeter høy veier altså bare 48 kilo. Bruker vi BMI-indeksen vil hun karakteriseres som undervektig.

Men ballettverdenen, akkurat som i modellyrket, har sine egne, ville standarder for hva en kvinne skal veie. På ballettskalaen er nok Anastasia i største laget, ikke minst fordi hun er såpass høy.

Og krangelen mellom Anastasia og arbeidsgiveren går direkte i media. Nå sier ballettdanserinnen at hun vil saksøke sin tidligere arbeidsgiver. Hun mener Iksanovs påstand er tull og løgn og føler seg utsatt for en bakvaskingskampanje.

Bizarr [14:51]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Tjukka!' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen