Dette er arkiverte innlegg  sortert p堫ategori

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


Alle innlegg i kategorien "Bizarr" 
25. Juli 2009  
Noe for oss denne sommeren?

Det har ikke akkurat vært en strålende sommer hittil, men kanskje vi kunne lære noe av disse indiske bøndene. Ikke for å få mer regn (det holder nå), men går det den veien, så må det vel også gå den motsatte veien?

Indiske bønder har beordret sine ugifte døtre til å kaste klærne og dra ut på de knusktørre jordene.

Dette for å fange værgudenes oppmerksomhet.

De nakne jentene pløyde marka mens de sang eldgamle salmer, sier øyenvitner i delstaten Bihar.

"De tror at disse handlingene vil sette værgudene i forlegenhet og få dem til å sende regn, noe som igjen vil sikre rekordavlinger", sier Upendra Kumar fra landsbyrådet i det avsidesliggende tettstedet Banke Bazaar.

"Dette er blant de mest tiltrodde skikkene i dette området, og landsbyboerne lover å holde på til det striregner".

Så dersom værgudene blir forlegne nok stopper de kanskje møkkaværet og sender oss en riktig solfylt, varm avslutning på sommeren.

Oppfordringen er klar: Av med klærne, jenter, og ut å danse!

Via siste.no.

Bizarr [13:28]   TrackBack (0)


divider

13. Mars 2007  
En gevinst jeg ikke vil vinne!

Av alle lotterier jeg kjøper lodd i, er det svært få jeg ikke ville deltatt i på grunn av gevinsten. Men dette er en slik. Les bare:

Senterungdommen, som kaller seg landets «råeste ungdomsorganisasjon», lodder nemlig ut en drømmedag med parlamentarisk leder Magnhild Meltveit Kleppa.

"Jeg tenkte på noe jeg selv ville hatt lyst til, og må jo si det er kjedelig å skulle trekke ut en vinner her. Denne premien kunne jeg tenkt meg selv", sier politisk nestleder Tone Ravnås i Senterungdommen til ABC Nyheter.

Drømmedag? Kan mareritt klassifiseres som drøm?

Bizarr [00:00]   TrackBack (0)


divider

20. Desember 2006  
Stella Awards 2006

Nok en gang har vinnerne av årets "Stella Awards" blitt kåret. Stella Awards er oppkalt etter den 81 år gamle Stella Liebeck, som sølte kaffe på seg selv og saksøkte McDonald's fordi kaffen hennes var for varm.

Stella Awards er altså årets sprøeste søksmål som har endt opp med seier i rettssalen. Og dette er heldigvis veeeeeldig amerikansk!

6. plass: Kathleen Robertson fra Austin, Texas ble tildelt 80 000 dollar av juryen etter at hun brakk ankelen da hun snublet over et barn som lekte i en møbelforretning. Eieren av forretningen var mildt sagt overrasket over juryens avgjørelse, særlig ettersom barnet var Kathleen Robertsons egen sønn.

5. plass: 19 år gamle Carl Truman fra Los Angeles ble vant 74 000 dollar pluss dekning av utgifter til medisinsk behandling etter at naboen hans kjørte over hånden hans med en bil. Carl hadde ikke oppdaget at det satt noen i bilen da han skulle prøve å stjele naboens hjulkapsler, men juryen mente tydeligvis at det likevel var unødvendig at bilens eier skulle kjøre over hånden hans.

4. plass: Terrence Dickson fra Bristol, Pennsylvania var i ferd med å forlate huset han nettopp hadde brutt seg inn i igjennom garasjen da han til sin forferdelse oppdaget at den automatiske garasjeportåpneren ikke virket.

Han kunne heller ikke komme seg inn i huset igjen, etterson døren mellom garasjen og huset hadde gått i lås da han lukket den. Familien som bodde i huset var på ferie, og Terrence tilbrakte åtte dager i garasjen før de kom hjem igjen. Han overlevde på en kasse Pepsi og en sekk hundemat han fant i garasjen. Han saksøkte husets eier fordi hendelsen hadde påført ham unødvendige lidelser. Juryen var helt enig og tildelte ham 500 000 dollar.

3. plass: En restauranteier fra Philadelphia ble dømt til å betale 113 500 dollar til Amber Carson fra Lancaster, Pennsylvania. Hun skled på en dam med brus på gulvet i restauranten og brakk halebenet. Det uforståelige med dommen var imidlertid at væsken var på gulvet fordi Amber hadde kastet den på kjæresten sin under en krangel tretti sekunder tidligere.

2. plass: Kara Wilson fra Claymont, Delaware vant et søksmål mot eieren av en nattklubb etter at hun falt fra vinduet på badet og slo ut fortennene sine. Dette skjedde da Kara prøvde å snike seg inn igjennom vinduet for å slippe å betale $ 3.50 (23 kroner) i inngangspenger. Hun ble tildelt 12 000 dollar pluss full dekning av tannlegeutgifter.

1. plass: Årets vinner ble Merv Grazinski fra Oklahoma City. Hun hadde nettopp kjøpt en enorm campingbil av merket Winnebago. På veien hjem, mens hun kjørte på motorveien, satte hun cruisekontrollen på 70 mph (112 km/t) og forlot førersetet for å lage seg et smørbrød. Som forventet kjørte campingbilen av veien, veltet, og ble totalvrak. Mery Grazinsky saksøkte Winnebago fordi det ikke sto i manualen som fulgte med kjøretøyet at man ikke kunne forlate rattet når man satte på cruisekontrollen.

Juryen tildelte henne 1 750 000 dollar (11.4 millioner kroner!) og en ny campingbil. Winnebago endret faktisk manualene som blir gitt ut sammen med campingbilene etter rettens avgjørelse, i tilfelle det finnes flere idioter der ute.

Bizarr [00:00]   TrackBack (0)


divider

30. November 2006  
Ingen do-besøk her, nei!

De av oss som har flydd en del, vet at et do-besøk i lufta nesten er et must, selv på en kort flyreise. Først så drikker man litt før reisen, deretter serveres det drikkevarer stup i ett under reisen. Og noen ganger er det faktisk kø til toalettet. Så hvordan det skal gå dersom flere flyselskaper gjør som China Southern skal bli spennende å se. Les bare hva Aftenposten skriver i dag:

Flyselskapet China Southern vil spare drivstoff ved å lære passasjerene til å gå på toalettet før de går på flyet.

I 30 000 fots høyde forbrennes visstnok én liter drivstoff for hvert toalettbesøk, melder nyhetsbyrået Xinhua ifølge VG Nett.

"Energien som blir brukt for å spyle ned er nok til at en drivstoffgjerrig bil kan kjøre minst ti kilometer", sier kaptein Liu Zhiyuan til Xinhua, han flyr regelmessig mellom Hangzhou og Beijing.

Snittprisen for en liter flydrivstoff, og dermed også prisen på toalettbesøket ditt, skal ligge på rundt seks kroner.

SAS Braathens og Norwegian har ikke planer om lignende sparekampanjer, ifølge VG.

China Southern vil ikke bare spare penger på å kutte ned på antall toalettbesøk. Blant annet skal flyselskapet nå bare fylle flyenes vanntanker 60 prosent fulle.

Ganske logisk egentlig, man trenger ikke så mye vann hvis ingen går på do.

Bizarr [15:09]   TrackBack (0)


divider

23. November 2006  
Oppblåst?

Folk stjeler det utroligste. Og av og til kan man lure på hva de egentlig skal med det som blir stjålet. Som f.eks. dette:

I løpet av natten har tyver besøkt Ford Bay Auto i Kristiansand, skriver fvn.no.

"Det har vært innbrudd i 33 biler på Ford Bay Auto i Barstølveien i Kristiansand i natt", opplyser operasjonsleder Børge Steinsland ved Agder politidistrikt til fvn.no.

Det merkverdige er at ingenting annet enn airbagene er fjernet fra bilene.

"Det er dyrt å installere airbag i biler. Det er en velkjent modus at kriminelle miljøer i østeuropa stjeler denne type ting og frakter det ut av landet for å selge tyvegodset", sier Steinsland.

Hvis det er installasjonen som er dyr, hjelper det kanskje ikke så mye å stjele bare airbagene? Da burde man vel ha stjålet installatøren også! Og er det ikke pakistanere eller somaliere som har skylda, så er det kriminelle bander fra østeuropa. Nordmenn gjør aldri noe galt! (?)

Bizarr [12:44]   TrackBack (0)


divider

30. August 2006  
Foldekniv?

FoldeknivHvis du er i markedet for en foldekniv eller et multiverktøy, ikke let lenger. Dette er det ultimate hjelpemiddelet! Uttrykket engelskmennene bruker om hva de har med seg når de skal ut å reise (særlig brukt om kvinners bagasje), er "everything but the kitchen sink". Vel, nå får du med deg kjøkkenbenken også. Og dette er intet stunt, den skal selges!

Den heter "Giant Knife, Version 1.0", inneholder 85 forskjellige verktøy og veier 1,2 kg. Den er mer enn 22cm. bred og er (heldigvis) utstyrt med en nøkkelring så du kan bære den i beltet! Den må bestilles fra fabrikken (Wenger) og pris i USA er ca. $1200,-.

Via Boingboing.

Bizarr [11:42]   TrackBack (0)


divider

9. Juni 2006  
Pølsedrap

En tysk mann er pågrepet mistenkt for å ha drept en kvinne med en pølse. Påtalemyndigheten opplyser at 50-åringen ble arrestert etter at liket av kvinnen ble funnet i en leilighet i Zwickau øst i Tyskland. Ifølge politiet var kvinnen blitt kvalt med en Bockwurst, en stor tysk pølse.

Den pågrepne skal ha avgitt en svært uklar forklaring. Mannen skal ha sagt til politiet at det er mulig han kan ha «foreskrevet» en Bockwurst til kvinnen.

Måtte jo være en tysker!

Via VG.

Bizarr [13:35]   TrackBack (0)


divider

6. Juni 2006  
Dagen i dag

I dag er det 6. juni 2006, en dag som omfattes med stor interesse fra mange hold, kanskje aller mest i blant de som lengselsfullt ser fram til dommens dag.

For hvilken dag kunne passet bedre for en skikkelig apokalypse, om ikke dagen hvor Dyrets eget tall blinker imot oss?

Mange vet at 666 er djevelens tall. Men opprinnelsen til hvorfor det er slik, er det ikke like mange som er à jour med.

Svaret er at det kommer fra Bibelen, nærmere bestemt Johannes Åpenbaring.

For rundt regnet 2000 år siden dro Johannes til den greske øya Patmos, kanskje for å koble av litt. Muligens fikk han der servert en lekker soppstuing med nogo attåt. I alle fall fikk han noen voldsomme hallusinasjoner, som han senere skrev ned i det som er blitt Bibelens siste bok: Boken om endetiden, dommedagbasuner og selveste Antikrist, Dyret i Åpenbaringen.

Johannes Åpenbaring er den siste boken i Bibelens nye testamente. Ulikt andre deler av Bibelen, er denne boken som en beskrivelse av et langt og grusomt mareritt. Der evangeliene foreskriver tilgivelse, forsoning og elsk din fiende som Guds foretrukne strategi, er Åpenbaringen en lang og skremmende beskrivelse om hevn, slakt, blod og pinsler.

Kryss fingrene!

Via Startsidens "Nesteklikk".

Bizarr [10:16]   TrackBack (0)


divider

13. Februar 2006  
Det er en rar verden

I dette OL skulle vi i følge media slå alle rekorder i antall norske medaljer, særlig i gull. Men som vanlig har sportsjournalistene hisset opp seg selv til å overby hverandre og jobber nå frenetisk med å finne årsaken til svikten. Og da er jo sykdom greit å ty til. Det er jo unektelig litt merkelig at så mange av våre toppidrettsmenn og -kvinner skal rammes av sykdom samtidig, men vi får håpe at de snarest blir friske alle sammen. Vi har jo bare én gullmedalje etter 5 dager og det kan vi (vel, ihverfall journalistene) ikke leve med. Vi andre kan jo glede oss over flotte idrettsprestasjoner, både norske og utenlandske.

Man finner de merkeligste gjenstander i bagasjen til flyreisende, men det er vel ikke ofte de finner et avkappet hode?

Agent Cooper (Twin Peaks) hadde mange merkelige drømmer under oppklaringen av mysteriet med Laura Palmers død og så hvem som var morderen i drømmene. Men han husket aldri hvem det var når han våknet, så derfor ble det 33 episoder ut av det! Denne mannen husket faktisk hva han hadde drømt og oppklarte mordmysteriet.

Ikke bare må det ha gjort j..lig vondt, men hva var det egentlig han tenkte på, denne karen?

Gammel mat får en ny mening når denne fyren kaster sseg over en 50 år gammel hermetikkboks!

Ikke nekt kona sex. Selv om du har kontroll over beina og armene hennes, er det ikke nok!

Bizarr [02:22]   TrackBack (0)


divider

12. Januar 2006  
Onde ånder på gamlehjem

Det er ikke lett å bli gammel, og slett ikke i Karasjok! For hvis du skulle være så uheldig (heldig?) å havne på et gamlehjem der, kan du risikere å måtte dele rommet med en annen. Les hva Nettavisen skriver i dag:

En aldrende beboer i en omsorgsbolig i Karasjok mener det spøker på rommet han bor i. Nattevakten ved Karasjok Helsesenter føler ubehag ved å være i rommet, og mener dørene slamrer og ting faller ned fra hyller, melder «Oddasat» på NRK.

- Det har kommet en henvendelse fra administrasjonen om at det er noen som opplever litt ubehag og uro på et av rommene. De ønsker at presten skal komme og velsigne dette rommet slik at det kan bli rolig og greit for de som bor der, sier sogneprest Arild Hellesøy til Kanal 24.

Dermed tar sognepresten saken, og skal drive ut de onde åndene fra rommet.

- Det blir å lese guds ord og be, og jeg kan jo også synge en salme, forteller han om metodene.

Før han legger til:

- Det er jo en nokså vanlig henvendelse her hos oss at folk ber om hjelp i slike tilfeller. Så det har jeg sagt ja til i dette tilfellet også, sier han.

I «God Morgen, Norge!» på TV 2 fikk også Oslo-prest Einar Gelius høre om eksorsismen i nord. Han får ikke så mange slike henvendelser.

- Det finnes ikke så mange onde ånder på Vålerenga, sier Gelius.

Heldigvis ikke i resten av Oslo heller.....?

Bizarr [03:31]   TrackBack (0)


divider

17. Oktober 2005  
Elger angrep elgstatue

To irritable elger likte ikke oppsynet på elgstatuen i hagen til familien Tveten i Bamble.

- Vi hørte lyder fra hagen om natten, og trodde det var klesstativet i hagen som blåste ned. Da vi sto opp neste morgen, stirret to elger på oss halvannen meter fra soveromsvinduet, forteller Anne Marie Tveten til Aftenposten.no.

Elgene spaserte deretter rolig ut i skogen. Først da Tveten og ektemannen Lars Johan (bildet) kom ut i hagen, forsto de at noe uvanlig hadde skjedd.

De to representantene for skogens konge hadde gått løs på elgstatuen i hagen.

- Statuen lå knust nede i en trapp som går ned til kjelleren. Vi ble overrasket. Statuen veier sikkert bortimot 200 kilo, sier Tveten.

Tildragelsen fant sted tirsdag i forrige uke, ifølge Telemarksavisa.

Om elgekteparet følte seg truet av statuen, vet de kun selv. Muligens har frustrasjoner i samlivet ført til aggresjon mot statuen, kanskje har elgoksen følt et stikk av sjalusi mot den majestetiske artsfrenden i sement, kanskje var elgene irritable etter den siste tidens elgjakt i skogene, kanskje ville de hevne seg på bondens årlige deltagelse i elgjakten.

- Elgene likte ikke statuen?

- Vi vet ikke hvorfor de har revet ned statuen. Tidligere har elgene i området kun interessert seg for eple- og pæretrærne våre. Vi anser nå statuen som så ødelagt at den ikke lar seg reparere, sier Tveten.

Gården Tveten ligger i flott elgterreng ikke langt fra Valle.

Via Aftenposten.

Bizarr [01:36]   TrackBack (0)


divider

22. August 2005  
Drept i ølslag

En kvinne omkom under helgas voldsomme ølslag i Sør-Afrika. Et tog med 180 000 ølkasser sporet av fredag, og ble raskt offer for lokale øltyver.

- Lørdag morgen var det opptil 200 mennesker på stedet. Det ble mye bråk ut av et togkrasj. Vi måtte skyte gummikuler på folkene som var ute etter ølet, sier polititalsmann Izak van Zyl til nyhetsbyrået Reuters.

En 19 år gammel kvinne havnet i tumultene under hjulet på en lastebil og døde. Togulykka skjedde ved Waterval Boven 20 mil øst for Johannesburg. Sikkerhetsstyrkene fra togselskapet fikk ansvar for South African Breweries-ølet, men måtte få forsterkninger søndag også. Igjen måtte politiet skyte gummikuler for å skremme unna øltyvene. Da de raidet boliger i nærheten, fant de 3 av de 500 manglende kassene med øl. Seks personer ble arrestert.

- Vi har 20 politifolk som blir på stedet den uka det vil ta å rydde opp, sier van Zyl.

Via Dagbladet.

Bizarr [11:22]   TrackBack (0)


divider

10. Oktober 2004  
Dashboard Jesus

Dashboard JesusI couldn't resist putting up this from Give Me toys:

"Put this Dashboard Jesus in your car and he will be your co-pilot. Even though he may guide you through the valley of gridlock, he alone cannot get you into the carpool lane. Each 4 inch plastic Jesus figure sits atop a metal spring with an adhesive base. If you do not have a car, stick him up somewhere that you could use a little peace, serenity or forgiveness.

Give Me Toys Price: $4.99"

Strange lot, americans.

Bizarr [00:00]   TrackBack (0)


divider

2. September 2004  
Endangered moose

Endangered!!This familiar Norwegian sight - a traffic sign showing a moose crossing - has become a hot souvenir item for tourists willing to ignore the law. Several hundred of the distinctive signs disappear from Norwegian roadsides every year, newspaper Nationen reports.

The sign warns of "unusually high moose danger" for the next 800 meters.

The wandering moose in a bright red warning triangle is enjoying unprecedented popularity, and they are being stolen at a record rate.

"There are 500 moose signs stolen per year, many of them by Germans," Geir Ove Nordgrd of the Public Roads Directorate told the newspaper.

The sale of souvenir stickers depicting the moose sign has been a popular item for years, but now tourists want the real thing, and nearly always opt to steal them.

Euroskilt, the firm that delivers the moose warnings, has only been approached once by a prospective private buyer.

"They were tourists that visited our office," said financial chief Erik deli. "We haven't tried selling signs to tourists."

Via Aftenposten News in English. Photo: Einar Solvoll

Bizarr [15:26]   TrackBack (0)


divider

17. Juni 2004  
We all have a twin somewhere
Separated at birth

Everyone in Hollywood has a Cleavage Double!

Found at american idle.

Bizarr [14:24]   TrackBack (0)


divider

4. April 2004  
Woman paid for a car with breast milk

Cow??Anette Lie has the Norwegian record for delivery of breast milk. She made so much on the breast milk that she purchased a car for the money.

According to the Norwegian radio channel Kanal 24, Lie has produced 501.5 liters breast milk for sale last since May of last year.

I'm making some money on this as they pay 135 krone per liter, Lie said to TV 2. I've gotten my driver's license and bought a car, everything paid by breast milk.

With the liter price of NOK 135 (USD 19.56), Lie got an income of more than NOK 65,000 (USD 9430) on her breast milk. She has an 11 month old son.

According to Lie, it is genetic explanations why she produced so much milk.

My mother was the same way, and I've heard my grand mother nursed children around town, so it's hereditary, Lie said. It's my hormones. I apparently have lots of them.

Kanal 24 reported that the hospital across the country need breast milk, but stressed that the deliveries do not have to be as large as those from Lie.

The average donor provides one and half to two liters a week, while Lie has delivered as much as 11 liters.

Via Nettavisen News in English.

Bizarr [15:12]   TrackBack (0)


divider

18. Mars 2004  
Murder fears after computer trouble

Frightened neighbors heard such violent noises from an adjacent apartment that they called police and warned that a possible murder was in progress. Law enforcement arrived and found a red-faced man who had just had one problem too many when installing a new computer.

Many can sympathize with the man's troubles. After buying a new computer and assorted peripherals, arranging cables and wiring, setting up all his equipment and plugging everything in, the excitable neighbor thought his stressful installation job was over.

With all systems apparently go, the man prepared to install software needed to connect to the Internet, but got a shock when he unwrapped the package from Telenor.

"The CD was broken in two. That was when I got a bit annoyed. But no one got hurt," the man told Aftenposten's evening edition.

This discovery was too much after the day's exertions, and he blew his top. After shrieking furiously at some equipment, he took his frustration out on bookshelves, furniture and walls.

Although worried neighbors might find it hard to believe, the man claimed his apartment wasn't knee-deep in shattered furniture.

"Yeah, I got a little angry, I did. But it went well after all. No one was hurt or anything. Now I hope that I haven't been registered as a nut by the police," he said.

I wouldn't bet on it!

Via Aftenposten News in English.

Bizarr [14:21]   TrackBack (0)


divider

5. Februar 2004  
UFO disappears from northern Norway

UfoA new, unexplainable phenomenon has surfaced; why are the UFO sightings in northern Norway decreasing?

A number of unexplainable sightings have been made on the northern sky. There were 26 observations of UFOs in northern Norway in 2002, but last year the number decreased to 13.

Unexplainable, said Leif-Norman Solhaug, leader of UFO Nord-Norge. Maybe people are just fed up with the hysteria. The 26 observations that were reported in 2002 were a decrease from the years before. There have normally been a number of observations made in northern Norway, but it has not turned. There is a weak decline in the rest of the country too.

UFO Norway has still registered a number of unexplainable observations.

Something which looked like a rocket was observed in Finnmark, an object similar to a boomerang of the size of an Boeing 747 was observed in Bod, while a man in Evenskjer observed two stars which rotated around each other and then disappeared at a high sped in the direction of the Big Dipper.

These are complicated observations and the Air Force has not registered any explainable activity on the sky, but in total the number of observations in northern Norway has decreased, Solhaug stated.

However, he claims that the reason for the decline may be that people have become better at finding natural explanations, but Solhaug cannot guarantee that the natural explanations are logical.

People think it's embarrassing to go public with such observations, Solhaug said. It is important that we are taken seriously. Many of the observations reported are of a complicated nature and are difficult to explain.

Regardless, Solhaug has enough to do. Solhaug is off to talk two to persons from Andya tonight. They claim they saw something they just could not explain Tuesday night as a lighted object flew over the sky, blinking in several different colors and making a horrid sound.

Via Nettavisen News in English.

Bizarr [14:10]   TrackBack (0)


divider

30. Januar 2004  
The ultimate gender bender!

Mia Hundvin"I was never a lesbian"

During the last year, Norwegian handball star Mia Hundvin broke off her marriage with her lesbian team mate and now she and her boyfriend, snowboard star Terje Håkonsen, are expecting their first child in April.

"I have been sure all the time; I'm not lesbian", stated Hundvin to the women's magazine KK.

In the next issue of KK, Hundvin tells her story about the break-up with Camilla Andersen and her pregnancy.

"Generally speaking, I don't think I could be with a girl again, but I have learned one thing; you never get any guarantees", Hundvin stated in the interview.

Via Nettavisen News in English.

{mer...}
Bizarr [10:07]   TrackBack (0)


divider

17. Desember 2003  
Spooky mystery at Bergen Museum

Shabti PsamtikAncient Egyptian shabti - funerary figures that represent servants in the afterlife - are causing unease for those working at Bergen Museum. Professor Henrik von Achen says colleagues don't like working there at night, and the figures appear to be moving in their glass cases, newspaper Bergens Tidende reports.

(Norwegian newspaper) BT reporters toured the museum one dark evening and found the Egyptian exhibit disguised a few creepy tales.

"They have behaved strangely since we took them up out of the cellar in 2001," said museum guard Richard Saure. He was the first to notice that small stone figurines, whose job was to work for the dead, were not like other relics.

"They were neatly packed in a case when we brought them up. When we came to work the day after, they were lying all over the place, except for two - two false shabtis," Saure said.

"The exhibition opened in May 2001. Since then these small figurines have moved. Some of them have turned 90 degrees. They stand in glass cases that are sealed and locked but you can see it in the trails in the dust," Saure said.

"I'm a skeptic, but I have to believe what I see. I don't understand this. If it is because of vibrations in the floor, like some claim, why don't other objects move?" the guard wondered.

Professor von Achen has nothing to add to dampen the mystery.

"Someone has made them and laid them in a grave. Now they are out of the grave's darkness. What do they bring? If we ask, maybe they answer, that is the magic of the museum," von Achen said.

Via Aftenposten News in English.

Bizarr [16:44]   TrackBack (0)


divider

8. November 2003  
Yeah, sure!

cute but psycho
you are the cute but psycho happy bunny. You
adorable, but a little out there. It's alright,
you might not have it all, but there are worse

which happy bunny are you?
brought to you by Quizilla

There are a lot of these small tests out here on the internet, telling you who or what you are after a few questions. No need for psychologists any more! This one is "cute".

Bizarr [12:24]   TrackBack (0)


divider

3. November 2003  
Mandag igjen!
drac4.jpg

Bare for å ha sagt det: Dette er ansiktet til mandag, 3.11.2003 som ønsker velkommen til en ny uke!

Bizarr [11:13]   TrackBack (0)


divider

24. Oktober 2003  
Evil?

This is Retrospekt!

This site is certified 25% EVIL by the Gematriculator This site is certified 75% GOOD by the Gematriculator

According to the Gematriculator, Retrospekt is 25% evil and 75% good. A little bit disapointing, but we'll work harder to get it right. They claim:

"The Gematriculator is a service that uses the infallible methods of Gematria developed by Mr. Ivan Panin to determine how good or evil a web site or a text passage is.

Basically, Gematria is searching for different patterns through the text, such as the amount of words beginning with a vowel. If the amount of these matches is divisible by a certain number, such as 7 (which is said to be God's number), there is an incontestable argument that the Spirit of God is ever present in the text. Another important aspect in gematria are the numerical values of letters: A=1, B=2 ... I=9, J=10, K=20 and so on. The Gematriculator uses Finnish alphabet, in which Y is a vowel.

Experts consider the mathematical patterns in the text of the Holy Bible as God's watermark of authenticity. Thus, the Gematriculator provides only results that are absolutely correct."

Maybe somone could tell me what is evil, because they claim: They are absolutely correct. Puh!

Bizarr [23:27]   TrackBack (0)


divider

30. September 2003  
Hjemløs

Venter

Denne mannen har bodd på Terminal 1 i Charles de Gaulle International Airport i 15 år! Ja, du leste riktig: 15 år!

Merhan Karimi Nasseri er en av de som ingen vil ha, ikke kommer han inn i Frankrike og ikke er det noe annet land som vil ta ham imot.

Men nå har Steven Spielberg fattet interesse og kan tenke seg å lage en film om denne mannen.

Siden man må logge seg på for å lese NY Times, finner du hele artiklen under "{more...}".

{mer...}
Bizarr [09:49]   TrackBack (0)


divider

20. September 2003  
Tjukka!

TjukkaForleden leste jeg om at unge jenter helt ned i elleve-års alderen synes at de er for tjukke! Det er blitt et voldsomt slankehysteri, spesielt blant jentene, men også hos gutta. Og når du leser det som står i Dagbladet om den russiske Bolsjoi-danserinnen med sine 171cm og 48 kilo som fikk sparken fordi hun var for tung, da forstår man at det lite nytter å snakke fornuft med dem.

O hildrane du!

Anatoly Iksanov, direktør ved det prestisjetunge Bolsjoiteateret sier de mannlige danserne klaget over at Anastasia var for høy og for tung å løfte. Jenta på 27 er 171 centimeter høy veier altså bare 48 kilo. Bruker vi BMI-indeksen vil hun karakteriseres som undervektig.

Men ballettverdenen, akkurat som i modellyrket, har sine egne, ville standarder for hva en kvinne skal veie. På ballettskalaen er nok Anastasia i største laget, ikke minst fordi hun er såpass høy.

Og krangelen mellom Anastasia og arbeidsgiveren går direkte i media. Nå sier ballettdanserinnen at hun vil saksøke sin tidligere arbeidsgiver. Hun mener Iksanovs påstand er tull og løgn og føler seg utsatt for en bakvaskingskampanje.

Bizarr [14:51]   TrackBack (0)


divider

27. August 2003  
Hodepynt?

wassmo.jpgAt Herbjørg Wassmo har kommet med en ny bok er sikkert interressant for de som liker å lese henne. (Jeg skal innrømme at det har jeg aldri gjort.)

Men se på dette bildet. Hva pokker er det hun har på hodet?

Bizarr [10:08]   TrackBack (0)


divider

25. Juli 2003  
Sjøormen lever!

Sjøormen kikker oppI går kom sommerens første melding om at sjøormen "Selma" har vist seg. En hytteeier observerte aktivitet midt på Seljordsvannet, og mente det var en orm som jaget en annen.

"Sjøormjeger" Svensken Jan Ove Sundberg og hans internasjonale team har flere år på rad forsøkt å fange sjøormen Selma i Seljordvannet i Telemark. I fjor ble det brukt en spesiallaget, seks meter lang åleruse.

Han fikk telefon fra mannen som observerte sjøormenes aktivitet sammen med en kamerat, men mannen ønsket ikke å stå frem med navn av frykt for å bli stemplet som tulling.

Han skal ha filmet det de så og hevder å ville ta kontakt med kultursjefen om noen dager for å vise opptaket.

At de så to ormer som jaget hverandre stemmer jo med parringstiden som begynner nå. Ormen viser seg helst fra midten av juli og ut august når det er godt og varmt.

Les hele innlegget i Aftenposten.

Bizarr [10:37]   TrackBack (0)


divider

15. Juli 2003  
Skyt meg!

Trykk for større bildeDet er mange rare hobbyer man kan ha, men dette må vel være en av de mer spesielle: Jakt på nakne kvinner!

Og med jakt mener jeg jakt! Ikke med gevær, riktignok, men med paintball utstyr.

La oss gjerne jakte på nakne kvinner, men hvorfor skyte dem?

Les artikkelen i Dagbladet.

Bizarr [14:23]   TrackBack (0)


divider

20. Juni 2003  
Nuevo Progenie

Klikk for større bildeDette bildet av Allesandro Bavari (sjekk nettstedet hans) fant jeg på GODPHOTO. Jeg får en ekkel følelsee når jeg ser på dette bildet. Kanskje kommer det av at jeg nettopp har lest "The Scar" av China Miéville. I denne boken beskriver han et besøk på en øy, befolket av mygglignende vesener. Beskrivelsen av disse og deres handlinger fikk meg til grøsse da jeg leste boken og kanskje minner denne kvinnelignende skikkelsen meg om dette. Klikk på bildet og sjekk den store utgaven.

Bizarr [13:06]   


divider

21. Mai 2003  
Telegram til avdøde

Det er vel bare i USA at det er mulig å sende et telegram til en som allerede er død! For bare $5 pr. ord, minimum 5 ord, kan du få sendt et telegram til en kjær venn eller slektning som har forlatt oss.

Hvordan?

Les hos Afterlife Telegrams, så forstår du det!

Bizarr [13:31]   


divider

28. Februar 2003  
Det kiler i hjernen

Hvordan de i all verden klarer dette, vet ikke jeg. Prøv selv her og send meg en mail når du vet løsningen.

Bizarr [11:49]   


divider

21. Februar 2003  
Asyl-refleks

Krever gatelys for å se mørkhudede fotgjengere

Trykk for større bildeDa jeg først leste denne overskriften i Aftenposten, trodde jeg det var en spøk. Men det var det selvsagt ikke, vi bor jo i Norge!

Det er jo rimelig å anta at en neger i en kullkjeller er vanskeligere å se enn en hvit person, men hvor lenge er du hvit i en kull-kjeller?

Så vi får håpe at Våler kommune (for det måtte jo være fra bondelandet et eller annet sted) får lys langs gatene (har de gater i Våler kommune?) slik at de får beholde sine asyl-søkere.

Les hele artikkelen i Aftenposten og i VG.

Bizarr [09:15]   


divider

16. Desember 2002  
Selvsikker?

Det er bare ingen som har gjort det førDenne mannen har planer som ikke er snaue! Han har tenkt å reise ut i rommet i en selvlaget rakett! Han sier:

"Husk at jeg ikke skal koble meg til en romstasjon. Jeg skal bare ut i verdensrommet, skyte meg ut i en romkapsel og sveve ned til jordoverflaten i fire fallskjermer. Ikke lett, men ikke umulig heller."

"Jeg skal bare ut i verdensrommet"!! Det høres mildt sagt ut som alt annet enn "bare", men det går forhåpentligvis "bare" ut over ham selv. Vi får se, denne saken må "bare" følges opp!

Les hele artikkelen i VG.

Bizarr [13:00]   


divider

19. November 2002  
SEX!

I love you, baby!Jeg trodde jeg hadde hørt om de fleste former for seksualitet, men jeg har ikke fått med meg denne:

Objekt-seksualitet (Objectum sexuality).

Dagbladet (Norges kulturorgan nr 1 - i egne øyne ihvertfall), skriver i dag om denne noe odde formen for sex. De fleste har vel hørt om fetisjisme. Hvor noen blir seksuelt opphisset av sko, dameunderbukser o.l.. Men disse menneskene tar'n helt ut: De får erotiske følelser for ting! Og ikke hvilke ting som helst.

Les hva denne damen får sine sterkeste erotiske opplevelser med. Og denne herren. I følge Wired magazine er den vanligste formen for objekt-seksualitet biler. (Jeg vil anta at det er flest menn i denne gruppen?!)

Så han hadde vel rett, den amerikanske forfatteren P.J.O'Rourke da han skrev:

Det finnes en del tekniske hjelpemidler som øker sexlysten, særlig hos kvinner. Et av de mest effektive er en Mercedes 380 SL cabriolet.

Folk er rare!

Bizarr [12:28]   


divider

14. Oktober 2002  
Farlig på sykehus

Det viser seg gang på gang at det er som jeg alltid har hevdet: Det er farlig å komme p堳ykehus. Ikke bare har du leger med feil diagnoser, som operer feil sted eller feil person, alle sykdommer du kan få som du aldri hadde fått utenfor sykehuset, men nå også dette: De roter bort pasienter også!

Les hva som skjer på franske sykehus.

Bizarr [11:44]   


divider

8. August 2002  
Uff da!

Det er det jeg alltid har sagt: Man skal ikke klusse med naturen! Les om hvordan det gikk med denne stakkars mannen.

Bizarr [12:49]   


divider

1. August 2002  
Gjeldsproblemer?

Og jeg som trodde at jeg hadde mye gjeld. Men denne gjelden tar det vel noen år å betale tilbake!

Bizarr [10:10]   


divider

11. Juli 2002  
Internett er Dyret i Åpenbaringen!

Jo, du leste riktig! Den kjente evangelisten Aril Edvardsen sier at WWW står for Dyret i Åpenbaringen på hebraisk. Og da er det vel riktig?

Bizarr [20:35]   


divider

8. Juli 2002  
Sjefstabbe

Dette må vel kunne karaktiseres som en sjefstabbe!

Bizarr [13:30]   


divider

5. Juli 2002  
Sulten?

Hvis du ikke er sikker på at du får mat neste gang og ikke liker å være sulten, prøvSalomon-metoden!

Bizarr [12:46]   


divider

21. Mai 2002  
Ribba Høne

Behandling av fjærkre er vel den verste dyreplagingen som foregår, men det går heldigvis lenge mellom hver gang noen er til de grader oppfinnsomme som denne artiklen forteller. Les og vemmes!

Bizarr [14:42]   


divider

12. April 2002  
Skummelt uhell

At man kan bli enda sykere av å ligge på sykehus er vel noe de fleste har fått med seg. Men direkte farlig, er det vel ikke?

Å nei?

Les hva som skjedde med den stakkars dansken i denne artikkelen!

Bizarr [14:42]   


divider

8. April 2002  
Musikk-snutter

Alle firmaer med respekt for seg selv har sine egne musikk-snutter, i reklamebransjen også kjent som "jingles". Når du setter deg ned for å høre på nyhetene, får du med på kjøpet en "jingle" som skal gjøre at du kjenner igjen hvilket program som kommer nå.

De store selskapene, som Coca Cola og andre har selvsagt også sine "jingles", men det spørs vel om noen slårdenne tilhørendee Panasonic.

Len deg godt tilbake og nyt bilder og lyd!

Bizarr [11:20]   


divider

5. April 2002  
Ferie-planlegging

Det er vel på tide å forberede sommerferien, eller hva?

Hva med en ferie utenlands i år? Til et feriemål som har vært mye framme i media i det siste, men hvor få har vært?

PICAFTOUR.jpg

Alle fasiliteter kan tilbys, trykk her!

Bizarr [11:28]   


divider

3. Mars 2002  
Fyll ikke ditt sinn med synd!

Ikke fordi jeg anser dette som noe problem for noen, men allikevel er det noen som gjør det! Og det til de grader at de har skrevet denne artikkelen om hvordan du overkommer dine skitne lyster! Les og lær og fy skam deg!!

Bizarr [18:53]   


divider

25. Februar 2002  
Ekte progammerere!

Ekte programmerere bruker grønn skrift på svart bakgrunn! Det er en velkjent sak. Det som kanskje er mindre kjent er hva slags tastatur de bruker! Det kan du se her!

Bizarr [12:08]   


divider

19. Februar 2002  
Flash!

Dette bildet er et av de mildere på dagens Flash-site.

Er du nedfor og lei? Ta en tur innom "My Pet Skeleton", da blir du lei deg og nedfor da! (Men den er sabla bra laget!!!)

Bizarr [20:17]   


divider

18. Februar 2002  
Personlighetstest

Jeg tok en "personlighetstest" hos Colorgenics, bare for moro. Men da jeg leste resultatet ble jeg overrasket!

Den stemte nemlig svært godt overens med (ihvertfall) mitt bilde av meg selv akkurat nå. Derfor vil jeg ikke vise hva resultatet ble heller!

Prøv du og - om du tør!

Bizarr [15:52]   


divider

Motene forandrer seg!!

Det etterfølgende er sakset fra en amerikansk blog som forteller at motene forandrer seg. For de av dere som ikke leser engelsk fortelles det at i begynnelsen av forrige århundre var det rosa som var guttefargen og blått som var jentefargen!

Here's something I had no idea about: pink used to be the color for boys, while blue was for girls.

At one point pink was considered more of a boy's color, as a watered-down red, which is a fierce color) and blue was morefor girls. The associate of pink with bold, dramatic red clearly affected its use for boys. An American newspaper in 1914 advised mothers, "If you like the color note on the little one's garments, use pink for the boy and blue for the girl, if you are a follower of convention." [The Sunday Sentinal, March 29, 1914.] A woman's magazine in 1918 informed mothers, "There has been a great diversity of opinion on the subject, but the generally accepted rule is pink for the boy and blue for the girl. The reason is that pink being a more decided and stronger color is more suitable for the boy, while blue, which is more delicate and dainty, is pertier for the girl." [Ladies Home Journal, June, 1918]

Bizarr [09:56]   


divider

6. Februar 2002  
Feilmelding

Noen ganger overgår feilmeldingene jeg får på PC'en min villeste fantasi, men denne er vel likevel blant de ti beste(verste?)!!

Bizarr [22:02]   


divider

1. Februar 2002  
Brave new world!!

Siden jeg bor sammen med en spesialpedagog som underviser i skoleverket, vet jeg litt om forholdene i dagens skoler.

Jeg har forstått at elevene er tryggest hvis de har livvakter og at foreldre gjerne har med advokat når de skal snakke med læreren.

Så at elevene selv benytter seg av advokat når karkterene blir for dårlige, burde ikke overraske noen.

Bizarr [09:12]   


divider

22. Januar 2002  
Ny bil!

Siden jeg skal bytte bil i juni, er det vel på tide å begynne å engasjere seg i det. Så hva med denne?

Bizarr [09:29]   


divider

21. Januar 2002  
PC-hodene kommer

I løpet av året vil begrepet ?bærbar datamaskin?
få en interessant og ny betydning. Xybernaut er i samarbeid med Hitachi klare til å lansere datamaskiner man bokstavelig talt fester til kroppen.

Den bitte lille skjermen er festet på hodet, og hviler et par centimetere foran det ene øyet. For brukeren vil skjermen tilsynelatende være på størrelse med en 15 tommer monitor, og i tillegg er skjermen gjennomsiktig slik at man kan se hvor man går.

Resten av PCen er såpass liten at den kan få plass i lommen. I følge ZDNet veier maskinen, som år under navnet "Poma", bare en halv kilo. Den bruker Windows CE operativsystem, og har to USB-porter hvor man for eksempel kan plugge inn et modem eller en harddisk. Man bruker maskinen via en håndholdt optisk mus.

- Man trenger ikke en egen mobiltelefon, personsøker eller MP3 spiller lenger, sier Edward Newman, administrerende direktør i Xybernaut, til BBC News.

Poma vil være i salg i USA og Japan først i april, og i USA vil herligheten koste 1499 dollar.

(Sakset fra VG - Skrevet av Rune Fjeld Olsen)

Bizarr [12:47]   


divider


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen