Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Det er bare så flott!     RetroBlogg     EDB »
13. Februar 2006  
Det er en rar verden

I dette OL skulle vi i følge media slå alle rekorder i antall norske medaljer, særlig i gull. Men som vanlig har sportsjournalistene hisset opp seg selv til å overby hverandre og jobber nå frenetisk med å finne årsaken til svikten. Og da er jo sykdom greit å ty til. Det er jo unektelig litt merkelig at så mange av våre toppidrettsmenn og -kvinner skal rammes av sykdom samtidig, men vi får håpe at de snarest blir friske alle sammen. Vi har jo bare én gullmedalje etter 5 dager og det kan vi (vel, ihverfall journalistene) ikke leve med. Vi andre kan jo glede oss over flotte idrettsprestasjoner, både norske og utenlandske.

Man finner de merkeligste gjenstander i bagasjen til flyreisende, men det er vel ikke ofte de finner et avkappet hode?

Agent Cooper (Twin Peaks) hadde mange merkelige drømmer under oppklaringen av mysteriet med Laura Palmers død og så hvem som var morderen i drømmene. Men han husket aldri hvem det var når han våknet, så derfor ble det 33 episoder ut av det! Denne mannen husket faktisk hva han hadde drømt og oppklarte mordmysteriet.

Ikke bare må det ha gjort j..lig vondt, men hva var det egentlig han tenkte på, denne karen?

Gammel mat får en ny mening når denne fyren kaster sseg over en 50 år gammel hermetikkboks!

Ikke nekt kona sex. Selv om du har kontroll over beina og armene hennes, er det ikke nok!

Bizarr [02:22]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Det er en rar verden' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen