Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« "Dattera" til Hagen også!     RetroBlogg     Velkommen til verden! »
30. August 2006  
Foldekniv?

FoldeknivHvis du er i markedet for en foldekniv eller et multiverktøy, ikke let lenger. Dette er det ultimate hjelpemiddelet! Uttrykket engelskmennene bruker om hva de har med seg når de skal ut å reise (særlig brukt om kvinners bagasje), er "everything but the kitchen sink". Vel, nå får du med deg kjøkkenbenken også. Og dette er intet stunt, den skal selges!

Den heter "Giant Knife, Version 1.0", inneholder 85 forskjellige verktøy og veier 1,2 kg. Den er mer enn 22cm. bred og er (heldigvis) utstyrt med en nøkkelring så du kan bære den i beltet! Den må bestilles fra fabrikken (Wenger) og pris i USA er ca. $1200,-.

Via Boingboing.

Bizarr [11:42]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Foldekniv?' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen