Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Jeg og! Jeg og!     RetroBlogg     Brudeparet »
20. Juni 2003  
Nuevo Progenie

Klikk for større bildeDette bildet av Allesandro Bavari (sjekk nettstedet hans) fant jeg på GODPHOTO. Jeg får en ekkel følelsee når jeg ser på dette bildet. Kanskje kommer det av at jeg nettopp har lest "The Scar" av China Miéville. I denne boken beskriver han et besøk på en øy, befolket av mygglignende vesener. Beskrivelsen av disse og deres handlinger fikk meg til grøsse da jeg leste boken og kanskje minner denne kvinnelignende skikkelsen meg om dette. Klikk på bildet og sjekk den store utgaven.

Bizarr [13:06]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Nuevo Progenie' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen