Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Bryllupsdagen     RetroBlogg     Nuevo Progenie »
15. Juni 2003  
Jeg og! Jeg og!

Valgerd Svarstad Haugland og likestillingsdirektøren (sic.) har vært frampå igjen, denne gangen mot idrettsjentene som lar seg avbilde mer eller mindre avkledd i forskjellige sammenhenger. Vi kan vel ikke vente annet fra fru Svarstad Haugland, og likestillingsdirektøren har vel ikke annet å gjøre for tiden enn å bry seg med sånt.

Så for oss som mener at folk bør leve etter Kardemommeloven, er det derfor befriende at de fleste gir jamt blaffen. Noen går sogar et skritt lenger, som de som denne artikkelen i Dagbladet har snakket med: Hva er galt i å være sex-symbol?

Ingenting! Jeg vil også være sex-symbol! Jeg og! Jeg og!Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Jeg og! Jeg og!' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen