Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« GRATULERER!!!!!     RetroBlogg     Jeg og! Jeg og! »
10. Juni 2003  
Bryllupsdagen

Trykk for større bildeSå var den plutselig over, begivenheten som vi hadde gått og ventet på i flere måneder!

Thomas kom fra Dublin på torsdag, var ute med "gjengen" på fredag og på lørdag var det den store dagen.

Jeg hadde bestilt en Audi A6 sedan leiebil for å kjøre brudeparet og troppet opp hos Avis kl. 09:00 lørdag morgen. Der stod det selvsagt en gjeng med svært ferie pregede og sosiale amerikanere som brukte mer tid på å prate med mannen bak skranken enn å gjøre leiebil avtalen ferdig. Men til slutt ble det da min tur. Det gikk fort og greit, men da jeg fikk bilen var det ingen A6, men en A4 stasjonsvogn! Og jeg eksploderte! Men det var jo ingen A6 inne og den fikk gjøre nytten.

Etter en tur til Clas Ohlsson for å kjøpe ngangskameraer til selskapet, var jeg en kort tur innom modern før jeg dro videre opp til Odd og Kjersti for å pynte bilen. Og den ble fin! Jeg tror aldri jeg har kjørt så forsiktig noen gang som jeg gjorde på Østre Aker vei hjemover.

Litt senere kom Eriks venn, Christen, for å kjøre bilen og så var det bare tida og veien til vielsen skulle foregå i Oslo Tinghus.

Været var som bestilt, sol og varme og en flott sommerdag. Og så kom brudeparet. Synne var meget vakker i sin flotte alve-inspitrerte kjole og Erik stram og fin med "propell". Og så forelsket de var og så nervøs far var (aner ikke hvorfor). Vielsen var en kort, men verdig seremoni og far måtte felle en tåre da det gikk opp for meg at en epoke i livet mitt var slutt og en ny epoke i Synnes og Eriks liv var begynt.

Festen ble en stor suksess og Inger, mor til Erik, hadde lagt ned et stort og flott arbeid i gjøre alt til den kjempefesten det ble. Jeg tror vi var 53 stykker tilstede og heldigvis masse ungdom. Vel, ihvertfall unge (yngre) mennesker. Unge mennesker gir alltid god stemning i et bryllup og disse var intet unntak.

Heldigvis var det koldtbord, det var nemlig en svært solrik og varm dag. Og maten var utmerket. Takk igjen til Inger som hadde skaffet alt til veie.

Så var det musikk og dans og fest og tjo og hei og etter at "de gamle" hadde forlatt festen, fortsatte den langt ut i neste dag!

Jeg ønsker dere alt godt for fremtiden, Synne og Erik og håper dere vil fortsette og være like lykkelige som dere var på dagen.

Hurra og lykke til!

Bilder finner dere blant annet her.

Personlig [12:50]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Bryllupsdagen' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen